В Славия се притесняват от предстоящото домакинство на Левски в

...
В Славия се притесняват от предстоящото домакинство на Левски в
Коментари Харесай

Венци Стефанов за мача с Левски: Дано полицията си свърши работата и да няма чупене и трошене

В Славия се тормозят от идното домакинство на Левски в събота. Но не от това какво ще стане на терена, а вероятно от това, какво може да стане по трибуните. Неведнъж последователите на „ сините “ са изразявали недоволството си на ст. „ Славия “ като чупят седалките в бранш „ В “ на оборудването. „ Важно е едно – полицията да си свърши работата и да няма чупене и трошене “, съобщи президентът на Славия Венцеслав Стефанов пред „ Мач Телеграф “. „ После плащаме по 50-60 хиляди лв. вреди. Пак ще кажа – уповавам се полицията да си свърши работата “, добави Стефанов. „ Не обичам да давам прогнози преди мач против Левски “, съобщи още той.

Той разяснява и мощното показване на „ белите “ от началото на сезона. След първото завъртане на шампионата – Славия е на трето място в класирането с 23 точки. „ Да, представянето ни е радикално друго. В тима има добър колектив и това си проличава на терена. Трябва да питате треньора. Той знае доста добре “, съобщи още Стефанов.

„ Белите “ одобряват Левски в събота от 17:30 на стадиона в квартал Овча Купел. В отбора на Златомир Загорчич има една въпросителна и тя е Емил Виячки. Централният бранител получи травма против Ботев Враца и бе заменен наложително. Очаква се той да бъде на линия за дербито.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР