В скута на мама намира утеха Мадалина Геня след раздялата

...
В скута на мама намира утеха Мадалина Геня след раздялата
Коментари Харесай

Мадалина плаче неутешимо за Гришо

В скута на мама намира разтуха Мадалина Геня след раздялата си с Григор Димитров. Родителката на моделката и актриса - Констанца, е при нея в Италия.

Румънката разгласява редки фрагменти на майка си тези дни. На част от тях Костанца е с внучката си Шарлот.

" Моето всичко ", написа Мадалина под фотографията им. На малко клипче пък Геня и майка й са в автомобил. Красавицата е полегнала в скута на родителката си, която я гали по главата.

През годините моделката нееднократно е споделяла какъв брой е близка с майка си. Определя Констанца като най-хубавата си другарка, с която споделя всичко. На нея разчита и в най-трудните си моменти. Явно в този момент още веднъж се нуждае от утехата и наличието й.

Освен в наличието на Констанца досегашната обичана на Григор намира разтуха и в работата. Мадалина се хвърля в нея без излишък напоследък. Румънката стартира фотоси на нов филм, взе участие и в рекламни фотосесии. Не пропуща фестивали и всемирски събития. А в деня на огромната победа на Димитров над Карлос Алкарас промотира по телевизия " Рай 1 " кино лентата " Домът на Гучи ", където влиза в ролята на София Лорен. Както и филмовия откъс на последния филм с нейно присъединяване, който потегля скоро по кината.

Всъщност мълчанието на Мадалина след страхотния триумф на Гришо над международния номер две в Шанхай е още едно доказателство за раздялата им. Допреди няколко седмици Мадалина не пропускаше да похвали Григор и да разгласи какъв брой се гордее с него след всяка победа на корта.

Вместо това след успеха му над Алкарас Геня качи две много забавни истории в инстаграм.

" Загубата на краткотрайно развлечение за създаване на непрекъсната непоклатимост не е загуба. Блокирайте се! ", гласеше текстът на едната.

В другата знойната хубавица твърди, че се усеща щастлива и благословена. Немалко почитатели видяха в тях отпратка към края на връзката й с Григор. Връзка, която продължи едвам седем месеца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР