В ситуация на COVID-19 все повече продукти и услуги стават

...
В ситуация на COVID-19 все повече продукти и услуги стават
Коментари Харесай

Електронните винетки - дигитализацията е възможна


В обстановка на COVID-19 от ден на ден артикули и услуги стават цифрови и се ориентират към комфортно, елементарно и безвредно прилагане от потребителите. Да можеш да закупиш или поръчаш онлайн става от ден на ден наложително изискване в пандемичната конюнктура. Може да се предвижда, че след приключването й, дигитализацията на бизнеса ще остане трайна позитивна наклонност.

Електронните винетки като образец

Електронната винетка за леките коли може да се даде като образец за цифров артикул, чието възнаграждение към този момент две години става онлайн. Още през януари 2019 година на уеб платформата се закупиха първите електронни винетки, които смениха хартиените.

България е позитивен образец във връзка с построяването на една от най-модерните и високотехнологични тол системи в Европа. В началото на януари тази година Чехия също размени хартиените с електронни винетки.

Доверието към новаторските решения се построява с времето и опита

Въвеждането на електронни услуги демонстрира и компликациите пред дигитализацията - колкото по-масов е един артикул, толкоз повече старания са нужни за обяснение на неговите специфики и за смяна на държанието и навиците на клиентите. Колкото повече хора употребяват услугата, толкоз по-голяма е отговорността да се отговори на въпросите на всеки консуматор.

Като при всяко изобретение, при започване на 2019 година, при замяната на хартиените с електронни винетки имаше терзание и неясноти, само че практиката демонстрира, че доверието към новаторските решения се построява с времето, въз основата на потребителския опит.

Ръст в закупуването онлайн

Първоначално пунктовете за продажба са желани и е построена необятна партньорска мрежа от над 7000 обекта за продажба на електронните винетки, което изисква консолидиране на софтуерните системи на всички участващи компании. Постепенно, изключително през последната година, се отбелязва растеж в закупуването онлайн както на, по този начин и на, споделиха от " Интелигентни трафик системи " АД.

COVID-19 оказа помощ да се преодолеят доста бариери пред онлайн продуктите, в това число и психически, и те стават все по-предпочитани. Безопасността като приоритет накара доста хора да изберат нови потребителски модели, към които се отнасяха с запаси. Посещението на търговски и публични обекти бе сменено от съвременни софтуерни решения.

Електронните услуги за пътни такси

Бързият прогрес в България и в света в тази област се дължи на нововъведенията и вложенията на частни компании, които вкараха новите технологии още преди пандемията. Електронните услуги в подобен мащаб са скъпоструващи, изискващи сериозна експертиза, непрекъсната поддръжка и мониторинг, както и огромен запас от експерти, ангажирани с действието им.

Световната и европейската процедура е държавните институции да разпореждат заплащането на пътните такси на частни компании, които да влагат във високотехнологични софтуерни решения. За потребителите преимуществата са бързото, комфортно и елементарно закупуване на винетки от всяка една точка и когато и да е.

Цените на електронните винетки остават непроменени и през 2021

И през 2021г. на тол платформите и, може да се закупи нова годишна винетка на познатата цена - 97 лв. или с друга желана дълготрайност няколко клика да се заплати уикенд винетка за 10 лева, седмична - за 15 лева, месечна - за 30 лева, тримесечна - за 54 лева

или периода на нейната годност става онлайн като се вкара номера на автомобила и страната, в която е регистриран.

Електронните уеб сайтове оферират улеснения като въвеждане на регистрационния номер на автомобила в предпазен потребителски профил. Заплащането на винетка става без да има потребност още веднъж да се вкарват данните на автомобила и без риск от неточност в регистрационния номер. В профила си клиентите разполагат с история на своите покупки за всички коли, за които са заплащали електронни винетки, както и всички разписки, като няма потребност да се разпечатват на хартия и да се дават за инспекция на контролиращите органи.

Незаменимо улеснение е, което се изпраща на предоставения при покупката имейл, с цел да избегнем шофиране без заплатена такса. Нова винетка може да се закупи до 30 дни преди мечтаната начална дата на годност.

Дигитализацията - задачата е допустима

Дали дигитализацията е облекчение или затруднение?

Убедихме се, че е нужда. Иновативните софтуерни бизнес решения изискват обилни вложения, подготовка, висококвалифициран личен състав, време за създаването и имплементирането им. Те са насочени към качеството, удобството, сигурността, потребностите на потребителите и тяхната сигурност в условия на COVID-19.

Бъдещето несъмнено е цифрово, което изисква както вложения в съвременни софтуерни технологии и нововъведения, по този начин и поддръжка за тези бизнеси, които ги вършат налични. Електронните услуги стават все по-необходими, а за въвеждането им страната разчита на вложения от частния бранш, като в това време вкарва строги регулации и условия, които се ползват във връзка с частния бизнес и които пазят ползите на потребителите. Само компании, които са в положение да отговорят на тези условия и надзор от страна на държавните органи, са в положение сполучливо да развиват високотехнологични артикули, като по този начин печелят доверието на потребителите.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР