В Северна Корея (КНДР) излизането на новия двоен албум на

...
В Северна Корея (КНДР) излизането на новия двоен албум на
Коментари Харесай

В КНДР пуснаха музикален хит, посветен на Ким Чен Ун

В Северна Корея (КНДР) излизането на новия двоен албум на Тейлър Суифт беше изцяло засенчено от изненадващото показване на друга чисто нова ария, съпроводена от комплицирано продуциран музикален видеоклип, написа CBS News .

Не се оповестява за измъчвани поети за стартирането на " Дружелюбен татко (на нацията) ", пламенно поп парче в жанр държавна агитация, възхваляващо севернокорейския водач Ким Чен Ун.

Придружаващият музикален клип, показан на севернокорейската общност от следените от страната медии тази седмица, включва десетки видимо възторжени поданици от всички възрасти, които пеят закачливи реплики като " Нека тази нощ в никакъв случай не свършва, скъпа красива нощ на Пхенян. Народът има вяра и го следва с едно сърце! Нека се похвалим с Ким Чен Ун, другарски настроения татко! "

Мелодията има целия финес на бирария с полка - и се трансформира в пропагандна класика.

" Дружелюбният татко " е изпълнена онлайн и на охолно събитие, клипове от което са излъчени от севернокорейската държавна телевизия, по случай откриването на нов жилищен комплекс, за който се твърди, че ще съдържа 10 000 жилища в столицата Пхенян.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР