В селекцията влизат филми, класирали се в Топ 10 на

...
В селекцията влизат филми, класирали се в Топ 10 на
Коментари Харесай

Второто издание на „Свети Влас Филм Фест“, събира любими имена на българското кино

В селекцията влизат филми, класирали се в Топ 10 на най-гледаните български филми за 2022 година

Един от най-очакваните кино фестивали край морето - „ Свети Влас Филм Фест “, започва своето второ издание, отдадено напълно на българското кино. Фестивалната селекция включва едни от най-касовите родни заглавия, създадени през последните две години, потвърдили своето качество и заслужили огромен зрителски интерес. Сред тях са и ленти, класирали се в Топ 10 на най-гледаните български филми за 2022 година Фестивалът ще се организира от 6 до 9 юли 2023 година в курортното градче, с поддръжката на Кметство Свети Влас.

Киноманите край морето, ще се насладят на едни от най- настоящите бг филми, като с огромна част от звездите в тях, ще могат да се срещнат и онлайн. Филмите са определени от Селекционна комисия с членове - кинокритикът Деян Статулов и Тони Добринска.

Звездното жури тази година е в нов състав, като включва известни имена от екрана, отпред с неговия ръководител - режисьорът, сценарист и продуцент Мартин Макариев. Професионалният екип се добавя от артиста Башар Рахал, взел участие в редица холивудски продукции, актрисата и тв водеща Диана Любенова, известният публицист и тв водещ Иван Гарелов, както и продуцентът и оператор Димитър Гочев.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР