В седмицата, в която се молим за загиналите при пътнотранспортни

...
В седмицата, в която се молим за загиналите при пътнотранспортни
Коментари Харесай

Патриарх Неофит: Молим се за душите на загиналите и за бързо възстановяване на ранените

В седмицата, в която се молим за починалите при пътнотранспортни катастрофи, тази поредна покруса ясно ни демонстрира, че злополуките и случаите по пътищата са в резултат на голям брой фактори. В тези тежки моменти си спомняме истината за кратковремеността на човешкия живот, а точно, че гибелта идва в един момент и лишава всичко. Това написа патриарх Неофит във връзка нещастието край Боснек, лишила минимум 45 човешки живота.

„ Всесърдечно се молим на Небесния наш Отец да упокои душите на починалите при тежката злополука! Бог да ги елементарни и упокои там, където почиват праведниците! Отправяме молитва към Лекаря на душите и телата – Всемилостивия Господ Иисус Христос да укрепи душевно и телесно ранените, и скоро да се върнат при околните си! “, написа Неофит.

От името на Българската православна черква той изрича съболезнования на фамилиите на починалите.

Най-малкият пасажер в македонския рейс е бил на 4 година Кристиан Кръстев: Обратните виражи са спомагателна причина за произшествия Трагедията на Автомагистрала „ Струма “: 45 починаха, 7 са ранените при автобусната злополука (ОБЗОР КЪМ 12 Ч.) На кюстендилския адрес на съдбовния транспортьор живее стара жена Заев: Надявам се тази покруса да сплоти още повече България и С. Македония Македонската полиция обкръжи офиса на компанията притежател на рейса, аварирал на Автомагистрала „ Струма “ Заев: Българските управляващи вършат всичко като за свои СВИДЕТЕЛСКИ РАЗКАЗ: Гледката е страшна, ламарината се е стопила Кадри от дрон: Диана Русинова с разбор на пътния сектор и вероятните аргументи за случая Черна серия: Някои от най-тежките произшествия с рейсове у нас през последните години
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР