В съвсем скоро време потребителите на Twitter ще могат да

...
В съвсем скоро време потребителите на Twitter ще могат да
Коментари Харесай

Twitter пуска функция за видео обаждания

В напълно скоро време потребителите на Twitter ще могат да организират видео диалози между тях, анонсира притежателят на обществената мрежа Илон Мъск.

Twitter дълги години беше една от най-консервативните обществени мрежи. През годините поддръжката на фотоси и видео се усъвършенства, а още преди договорката по продажбата лимитът от 140 признака на обява беше отстранен.

Всъщност, новата версия на приложението на Twitter ще разреши на консуматори да дават отговор с персонално известие на всяка една от поредност изявления. По-важните нововъведения са планувани за утрешния ден. Тогава ще бъде внедрена първата версия на криптирането на персоналната връзка и „ тя бързо ще става по-комплексна “, разгласи милиардерът.

Той е безапелационен, че известията ще се пазят несъмнено. „ Даже и да насочат револвер към главата ми, няма да мога да ги чета “, написа Мъск.

Още по-амбициозни са идващите два ъпдейта на персоналните известия – гласов и видео чат, „ с цел да може да говорите с хората по целия свят без да им давате своя номер “, както написа Мъск. Услугата се чака да започва „ скоро “.

With latest version of app, you can DM reply to any message in the thread (not just most recent) and use any emoji reaction.

Release of encrypted DMs V1.0 should happen tomorrow. This will grow in sophistication rapidly. The acid test is that I could not see your DMs even if…
— Elon Musk (@elonmusk) May 9, 2023
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР