В САЩ учтиви крадци отвлякоха 73-годишната Беки Браун от тексаския

...
В САЩ учтиви крадци отвлякоха 73-годишната Беки Браун от тексаския
Коментари Харесай

Учтиви крадци отвлякоха 73-годишна и я ограбиха, след това я закарали до вкъщи

В Съединени американски щати учтиви крадци отвлякоха 73-годишната Беки Браун от тексаския град Хюстън и два часа слушаха музика, разговаряйки с нея в колата й, заяви ABC 13, представени от БГНЕС.

По думите на старата жена тя зареждала телефона си в колата, когато към нея се доближили двама маскирани. Един от обирджиите имал 20-сантиметров нож, по тази причина Браун, уплашена да не бъде засегната, решила да резервира успокоение и да не оказва опозиция. Мъжете се качили в колата с дамата и се пробвали да преведат пари от банковата й сметка посредством приложението на телефона, само че не съумели да създадат това поради настройките за сигурност, които им попречели.

В продължение на два часа, пробвайки се да създадат паричен превод, те са седялив колата с жертвата си, разговаряли са с нея и са слушали джаз. Жената даже се обадила на службата за поддръжка на банката, само че не било допустимо да преведе парите. Тогава обирджиите принудили дамата да отиде в банков клон, откъдето тя изтеглила 2000 $ в брой и им ги дала.

Връщайки се към колата, Браун накуцвала, което е видяно от един от обирджиите. Той споделил, че би желал да й помогне, само че не може, тъй като се опасява да не го видят. „ Много го скърбя. Някъде в него имаше тази добрина и той говореше съществено “, споделя дамата.`

След като получили парите, мъжете изпратили Браун вкъщи, а тя незабавно се обадила в полицията. Скоро единият крадците 20-годишният Андре Уилямс, беше задържан. Срещу него са повдигнати обвинявания за похищение и обир. Нарушителят е избрана гаранция от $300 хиляди. Вторият нарушител не е хванат. Браун означи, че би желала да посети крадеца, в случай че влезе в пандиза.

По-рано беше обявено за гражданин на СА с богата полицейско досие, включващо кражба на шест коли, шофиране в нетрезво положение, трафик на опиати, вандализъм и машинация. Той е бил задържан 10 пъти за 31 дни. Последният път това се случило, откакто той закарал крадена кола в полицейския сектор, с цел да вземе изоставените си движимости.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР