В сърцето на Варна, на престижния адрес булевард 8-ми приморски

...
В сърцето на Варна, на престижния адрес булевард 8-ми приморски
Коментари Харесай

Arabic Scents – ексклузивни арабски парфюми в сърцето на Варна

В сърцето на Варна, на влиятелния адрес бул. " 8-ми крайморски полк " №71 , неотдавна отвори порти нов магазин, който бързо се трансформира в наложителна спирка за феновете на неповторими и завладяващи аромати. " Arabic Scents " предлага едно неповторимо странствуване в света на арабските парфюми, като деликатно е подбрал своето портфолио от над 300 модела на някои от най-известните и обичани марки като Lattafa, Al Haramain и Maison Alhambra.

Всеки, който последва " Arabic Scents " и разяснява под техните видеоклипове в до края на април, получава специфична отстъпка от 20% за покупки във физическия магазин

Магазинът се отличава с внимание към детайла и блян към достоверност, като по този метод съумява да предложи на своите клиенти извънредно качество и уникалност във всеки флакон. От изтънчени дървесни нотки до сладки и пикантни аромати, " Arabic Scents " дава обещание да задоволи и най-претенциозния усет.

Магазинът изненадва с налични цени, като ценовият диапазон на съвсем всички артикули е сред 40лв. и 80лв. Ексклузивни единични оферти са в по-високия ценови клас от 150-170лв. Това разрешава на всеки фен на парфюмите да се снабди с съвършения за него мирис, без да се постанова да се разделя с цяло положение. " Arabic Scents " се утвърждава като идеалното място във Варна за тези, които търсят първокачествен парфюм за себе си или като подарък за непосредствен човек.

За всички, които не могат персонално да посетят физическия магазин във Варна, " Arabic Scents " предлага и комфортна онлайн платформа -. Онлайн магазинът предлага същото благосъстояние от аромати и модели, като дава опция за бърза и лесна покупка от всяка точка на България. С бързата доставка и лесната навигация, онлайн магазинът се стреми да даде на клиентите си незабравимо извършване на покупки.

Вълнуващото премеждие на " Arabic Scents " продължава и в обществените мрежи, където магазинът интензивно взаимодейства със своята публика посредством Тик Ток. Всеки, който последва " Arabic Scents " и разяснява под техните видеоклипове до края на април, получава специфична отстъпка от 20% за покупки във физическия магазин . Тази неповторима самодейност освен усилва ангажираността, само че и дава опция на почитателите да се насладят на преимуществата на директното другарство с марката. И не забравяйте, играта в Тик Ток е годна до края на април, тъй че бъдете измежду първите, които се възползват от тази вълнуваща опция.

Освен в Тик Ток, " Arabic Scents " интензивно се ангажира със своите клиенти и почитатели в други обществени медии като и. Това значи, че можете да следите за последните актуализации, нови артикули и извънредни предложения освен посредством една платформа. Във и, " Arabic Scents " предлага богато наличие, което освен показва ароматите, само че и споделя историите зад тях, културата и изкуството на арабската парфюмерия.

Магазинът на бул. " 8-ми крайморски полк " №71 във Варна чака своите бъдещи клиенти, като дава обещание освен извънредно извършване на покупки, само че и едно незабравимо преживяване, което придвижва в екзотичния свят на арабските аромати. " Arabic Scents " не е просто магазин за парфюми, а място, където може да откриете своята неповторима ароматна еднаквост и да се потопите в благосъстоянието на ароматите, които обогатяват душата и сетивата.

Посетете " Arabic Scents ", с цел да откриете своя неповторим арабски мирис, който да ви придвижи в екзотични дестинации и да остави спомен за вас, където и да сте. Добре пристигнали в " Arabic Scents " - вашата врата към света на арабските аромати , където всяка нотка споделя история.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР