В съобщение за пресата херцогът и херцогинята на Съсекс реагираха

...
В съобщение за пресата херцогът и херцогинята на Съсекс реагираха
Коментари Харесай

„Здраве и изцеление за Кейт и нейното семейство“: мили думи от Меган и Хари след новината за рака на Кейт Мидълтън

В известие за пресата херцогът и херцогинята на Съсекс реагираха на новината за рака на Кейт Мидълтън.

Принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл показаха поддръжката си за Кейт Мидълтън, която разкри през вчерашния ден, 22 март, че има рак. В прессъобщение херцогът и херцогинята на Съсекс пожелаха изцелението на принцесата на Уелс. „ Желаем здраве и излекуване на Кейт и нейното семейство и се надяваме, че могат да се възстановят (по) частен и кротичък метод “, споделиха те в известие, написано от Калифорния, където живеят в този момент, написа " Фигаро ", базирайки се на Агенция Франс Прес.

В известие, записано и споделено в обществените мрежи, Кейт Мидълтън разгласи през вчерашния ден, че има рак и се подлага на превантивна химиотерапия. Неочакваното разобличаване пристигна след седмици на спекулации за нейното здраве и два месеца откакто 42-годишната принцеса на Уелс беше призната в Лондонската клиника за " планувана коремна интервенция ".

„ Операцията беше сполучлива. Изследванията след интервенцията обаче разкриха съществуването на рак. Затова моят медицински екип ме посъветва да се подложа на превантивна химиотерапия и в този момент съм в ранните стадии на това лекуване. В изказване, оповестено от Бъкингамския замък, крал Чарлз III сподели, че се гордее със снаха си.

Дворецът Кенсингтън има намерение да резервира безмълвие по отношение на детайлностите към нейния рак. „ Няма да споделяме друга частна здравна информация “, сподели представител на двореца, отказвайки да даде детайлности за стадия на рака, който визира принцесата. Въпреки това той декларира, че „ принцесата към този момент се възвръща, откакто е почнала превантивна химиотерапия “, и по-точно, че тази химиотерапия е почнала „ в края на февруари “.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР