В самия край на този топъл октомври Apple реши да

...
В самия край на този топъл октомври Apple реши да
Коментари Харесай

Защо да си купим новия iPad Pro

В самия завършек на този топъл октомври Apple реши да стартира да подгрява и портфейлите ни за идните коледни разходи, като показа много атрактивния тазгодишен iPad Pro - " най-голямата смяна за iPad след iPad ".

Признаваме си с чисто сърце, че бяхме малко предубедени за предходния iPad Pro, само че тазгодишният модел отстранява всички подозрения за това дали си заслужава да се бръкнем за нов, ултра-мощен таблет.

Заобленият дизайн на корпуса дава път на по-изчистени и остри форми, които поместват LCD екрана, именуван от Apple Liquid Retina екран.

Той идва в два размера - 11 и 12.9 инча, като при по-големият тялото е и по-тънко.

 Снимка 386676

Малкият iPad Pro e с 0.5 инча по-голям от предходния модел и това го прави много атрактивен за прилагане от артистични персони от разнообразни промишлености.

Компанията е съумяла да внедри FaceID и хоум бутонът към този момент отсъства от лицето на iPad Pro.

 Снимка 386679

Една от положителните вести е, че гърбът на новия таблет е от алуминий, а не от стъкло, както при новите iPhone модели - плюс към издръжливостта, само че пък лишава от безжично зареждане.

Това, малко или доста, е обезщетено с обстоятелството, че към този момент можем да зареждаме телефона си и други джаджи посредством USB-C врата, който замества Lightening слота за зареждане.

 Какво съставлява безжичното зареждане
Какво съставлява безжичното зареждане

Що е то Qi

Интересно е да разберем в близко бъдеще тъкмо с какви джаджи, употребяващи USB-C, би могъл да се интегрира новият iPad. Със сигурност обаче ще можем да го включваме непосредствено към екрани и монитори, което за мнозина е много привлекателна оригиналност.

Таблетът е оборудван с общо 102 магнита, чиято цел е да държат външната клавиатура и новия Apple Pencil добре лепнати за iPad-a.

 Снимка 386678

Новият молив се зарежда, когато е в контакт с магнитите на таблета, и предлага доста нови функционалности при изобразяване или други изобретателни действия.

 Снимка 386674

Най-горещите вести за почитателите на Apple обаче идват от " под капака " на новия iPad. Там е поместен новият 7-нанометров чип, който зарежда iPhone XS и XS Max, само че е заздравен с още ядра за повече продуктивност и скорост.

 iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr и Apple Watch 4 - всичко за тях
Всичко за iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr и Apple Watch 4

Какво ново ни предлага Apple с тазгодишните си модели

И с цел да покаже тъкмо какъв брой е мощен новият iPad Pro, по време на оповестяването Apple ни показва по какъв начин наподобява работата с мобилна версия на Photoshop . Тук малко ни намирисва, че цялостната мобилна версия на Photoshop, която ще излезе следващата година, може би ще бъде извънредна за iOS, а това би взривило продажбите на новия таблет.

 Снимка 386675

Във всеки случай Apple са ни подготвили един много атрактивен артикул, който несъмнено носи отпечатъка на 2018 година - огромни екрани, нови чипове, невиждана до момента продуктивност и нови по-малки екстри, като лепнещия молив и FaceID.

 Снимка 386677

Цените на дребния iPad Pro стартират от 799 $ за модел с 64GB и стигат до 1549 $ за памет от 1TB. Големият таблет се продава за 999 $ с 64GB и стига до 1749, в случай че желаеме да разполагаме с 1TB. Звучи ни изцяло рационално, поради качеството, което получаваме.

 Колко в действителност коства новият iPhone XS Max
Колко в действителност коства новият iPhone XS Max

Плащаме повече от два пъти действителната му стойност

Само не сме съгласни с това, че би трябвало да доплатим 129 $ за новия Аpple Pencil.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР