В салона на НЧ „Просвещение 1897“ в свищовското село Горна

...
В салона на НЧ „Просвещение 1897“ в свищовското село Горна
Коментари Харесай

Четвъртият регионален фестивал на руската песен се проведе в Свищовско

 2  3  4  1
В салона на НЧ „Просвещение 1897“ в свищовското село Горна Студена и в наличието на многолюдна аудитория мина четвъртото издание на фестивала „Пусть всегда будет солнце“.
В районния фестивал взеха присъединяване 17 колектива и самостоятелни реализатори, които демонстрираха добра подготовка, пред умело жури с ръководител Елизает Людмилова и членове Росен Маринов, Олимпия Ангелова, и Стефан Андреев.
„Участниците показаха присъщи съветски песни с типичното за тях звучене, а доста от съставите се бяха погрижили театралното облекло да е в стила на съветската просвета.

Кметът на община Свищов Генчо Генчев, ръководителят на Общинския съвет доктор Кристиян Кирилов, секретарят на Общината Любомира Петрова и шеф отдел „ Образование “ Румяна Кузева почетоха с наличието си районното събитие, като пожелаха Фестивалът да придобива все по-голяма известност и да се трансформира в национално събитие, което да сплотява феновете на съветската ария и да разкрива нейния колорит“, осведомиха от общинската администрация в крайдунавския град.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР