В Съединените щати хвърляне на монета реши кой ще стане

...
В Съединените щати хвърляне на монета реши кой ще стане
Коментари Харесай

Изборите за кмет в САЩ завършиха с хвърляне на монета

В Съединените щати мятане на монета реши кой ще стане кмет на град в южната част на Северна Каролина, когато след преброяването на всички бюлетини гласовете за двамата водещи претенденти бяха изравнени. 

Робърт Бърнс и Боб Яначек получиха по 970 гласа в конкуренцията за кмет на Монро. В бюлетината на 7 ноември имаше пет имена. В резултат на хвърлянето на монета Бърнс завоюва.
На съвещанието на Изборния съвет на окръг Юниън в петък Яначек и Бърнс се отхвърлиха от правото си да изискат наново броене, пише FOX News. Съгласно щатското законодателство резултатите от обвързаните избори се дефинират посредством чоп.
При хвърлянето на монети Яначек избра ези, само че монетата, хвърлена от чиновник на изборите, сподели тура, което накара последователите на Бърнс да приветстват. Ръкуваха се и се прегърнаха за малко. След това комисията гласоподава признаването на претендента за победител.

Бърнс ще размени Марион Холоуей, която не се кандидатира за преизбиране в Монро, град с население от 35 000 души. На уеб страницата на акцията си спечелилият приказва за своето семейство, религия и бизнес.

„ Това беше невероятна акция и в този момент всичко е в Божиите ръце “, сподели той във видео, оповестено в обществените медии минути преди хвърлянето на монета.
 Избори в Северна Каролина, Съединени американски щати, избори за кмет, Монро, мятане на монета, чоп, стана кмет, Според щатското законодателство резултатите от избори с еднакъв брой гласове се дефинират посредством чоп. Снимка: FOX News
Яначек, някогашен служител на реда от Шарлот-Мекленбург, разгласява видео след гласуването, като помоли поддръжниците си да не се обезсърчават от резултатите.

" Не загубихме изборите. Загубихме хвърлянето на монета ", сподели той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР