В съботния ден ни очакват полуфинали на двата WTA и

...
В съботния ден ни очакват полуфинали на двата WTA и
Коментари Харесай

Събота: Полуфинали в Абу Даби, Линц, Далас и Монпелие. Томова в Доха


В съботния ден ни чакат полуфинали на двата WTA и трите АТР шампионата, които следим през тази седмица.

В Абу Даби стартът дават Беатрис Хадад Мая и Белинда Бенчич от 16 часа. След тях ще играят Кинуен Джън и Людмила Самсонова.

Час по-рано, в 15:00, в Линц една против друга излизат Анастасия Потапова и Маркета Вондроушова. След това е и вторият полуфинал сред Мария Сакари и Петра Мартич.

В 16 стартират и полуфиналите на мъжкия шампионат в Монпелие. В първия дебютантът на това равнище Артур Фис се изправя против поставения под №2 Яник Синер. След това №1 в схемата Холгер Руне ще опита да стигне до успеха против Максим Креси.

До полуфиналите в Кордоба доближиха двама аржентинци, откакто братя Серундоло изгубиха мачовете си на четвъртфинал.

В 17:30 Федерико Кория излиза против Алберт Рамос, а не преди 20 часа Себастиан Баес ще играе против Уго Делиен, който в профил Хуан Мануел Серундоло.

В по-късните часове е ред за полуфиналите в Далас. В 22 часа Джон Иснър и Джей Джей Улф ще дефинират първия финалист, а по-късно Тейлър Фриц ще би трябвало да оправдае ролята си на любимец против Ибинг Ву.

В събота ще има и мач на високо равнище с българско присъединяване. Виктория Томова е част от квалификациите на WTA 500 шампионата в Доха. Нейна съперничка ще бъде белгийската представителка Марина Заневска (№77). Двубоят им е четвърти в програмата, която започва в 10 часа.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР