В събота вечерта в Мездра е заловен пиян шофьор, който

...
В събота вечерта в Мездра е заловен пиян шофьор, който
Коментари Харесай

Само в BulNews! Екшън в Мездра с бивш началник във затвора във Враца, ченгета гледат и не вярват на очите си

В събота вечерта в Мездра е хванат пийнал водач, който е арестуван за 24 часа, заяви в неделя полицията във Враца. През почивните дни изобилстват случаите на почерпени водачи и обществото някак привикна с сходни вести. За следващият пийнал медията ни писа в неделя:



Оказа се, че този път в сянка е останал прекомерно значим факт.
Проучване на организация BulNews откри, че на предната дясна седалка до пияния водач е седял някогашният шеф на защитата на врачанския затвор Калин Стойчев /на снимката/. В момента той е началник на общинската работа БКС в железничарския град.
Когато патрулът на полицията спрял колата за инспекция, Стойчев почнал да ги наскърбява, като най-леките думи били „ Вие сте гейове “. Униформените помолили нападателния мъж да даде документ за идентичност, само че той изрично отказал. Това принудило ченгетата да задържат и двамата мъже и да ги приведат в районното ръководство.
Каква била изненадата им, когато внезапно спътникът на водача извадил служебна карта на основен контрольор от Главна дирекция „ Изтърпяване на наказванията “. След като преодолели първичната си изненада, униформените свалили неговите белезници и го освободили.
И тук идва забавното.
Калин Стойчев е напуснал врачанския затвор преди повече от година. Когато това става, от всеки наложително се изземва и служебната му карта. Така е направено и в неговия случай и затова той няма такава. Тук поражда основателният въпрос каква е тази служебна карта, с която той се е легитимирал пред служителите на реда и с помощта на която е бил освободен от ареста? Първият отговор, който нахлува със страшна мощ е, че той е посочил подправен документ. Оттук става любопитно кой му го е изработил този фалшификат и по кое време? Все въпроси, които би трябвало да бъдат заложени от някой самоуверен и почтен прокурор.
Достатъчно е той да разпита служителите на реда, пред които Калин Стойчев се е легитимирал, и по този начин за него ще остане най-леката част от упражнението.
Агенция BulNews ще следи с интерес последващите дейности на правораздавателните органи. Медията има построен информативен канал с основния прокурор Иван Гешев и при потребност ще го употребява.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР