В събота трябваше да се изиграе решителният мач за титлата

...
В събота трябваше да се изиграе решителният мач за титлата
Коментари Харесай

Кой забрани на ЦСКА да победи Лудогорец?

В събота трябваше да се изиграе решителният мач за купата в българския футбол. Атмосферата бе приповдигната, множеството почитатели на столичани чакаха с вяра това да е началото на края на хегемонията на Лудогорец и единадесетгодишното очакване за купа на техния обичан тим. Между 10 и 15 хиляди души се събраха с цел да участват на напечен дуел "на живот и гибел ". Само че видяха нещо, на което Сащо Диков би поставил алена точка, повтаряйки провлачено "пор-но ".

България напълно умерено може да кандидатства за страната с максимален интерес към културата в целия свят. Всеки един български жител целодневно гледа всевъзможни постановки - политически, спортни, публични. В театрални фенове се трансфораха и тези другояче милеещи за тима си "червени " футболни почитатели, които се надяваха, че в лицето на Гриша Ганчев най-сетне клубът има своя добър собственик. Уви, приятелското мачле с Лудогорец потвърди противоположното. Изведнъж тимът, спонсориран от най-големия душманин на "гелосаната делиорманска мастия ", от славна "армейска " чета се бе трансформирал в група евнуси. За 90 минути ЦСКА насочи два(?!) точни удара във вратата на Лудогорец, предпочиташе да си разиграва умерено топката, нямаше и помен от даже бурен домашен напън, както първоначално, по този начин и в края на мача. ЦСКА изглеждаше като тим, на който просто му бе подредено да не завоюва този мач. Най-голямото доказателство е методът по който Али Соу изпусна отсъдената дузпа. Който най-малко един път е играл футбол в живота си, знае защо става дума. А и неписано предписание за постигане до "нужния " резултат в професионалния футбол е с това да е осведомен централният нападател на тима. Аргументи в посока на порното, което ни показаха двата отбора, бе и ситуацията преди и след мача. Някак обичайна завист към Домусчиев и Лудогорец я нямаше, управлението на ЦСКА тотално мълчеше в навечерието на мача и едвам след неговия край, към този момент с цел да не е напълно подозрително, от кумова срама Стойчо Стоилов пусна едно от нормалните си бръщолевения за съдията. Неща, които Стоилов ще приказва и ЦСКА да е спечелил мач с 5:0 след три дузпи в интерес на "червените ".

Това държание демонстрира и за какво след толкоз издънки Ганчев не се отхвърля от своя антураж. На него не му трябват хора, които схващат и умеят да вършат футбол. Трябват му прислужници, които да се държат по избрания метод, който изисква съответната "врътка ". Ръководството е от "наши " хора, треньорите са все доведени от някой от нашите хора, а футболистите също са подбрани по този начин, че да не издънят работата. Защото доста по-лесно е да забраниш на Али Соу да вкара на Лудогорец, откакто той ще си вземе тлъстата заплата най-после на месеца и друго не го интересува. Вече в случай че е някой българин, младеж, с малко повече чест и обич към "червената концепция ", то има заплахата да се разсъни съвестта му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР