В събота стана ясно, че след 8 години начело на

...
В събота стана ясно, че след 8 години начело на
Коментари Харесай

Синът на Гриша Ганчев взима половината акции на ЦСКА

В събота стана ясно, че след 8 години отпред на ЦСКА Гриша Ганчев ще напусне клуба. Очакванията са това да се случи още през актуалната седмица, а акциите му ще бъда трансферирани на неговия наследник – Данаил. Именно Ганчев-младши е автентичен притежател на „ Литекс “ АД, това е сдружението, което има 50% от компанията „ Спорт Инвестмънт “, а тя от своя страна е едноличен притежател на ЦСКА.

По този метод Данаил Ганчев скоро ще разполага с половината от акциите на „ алените “, а останалата част от дяловете ще бъде за предприемача Данаил Илиев, който е притежател на „ Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука “. Фондацията държи и сдружението „ Фонд Спорт “, което е притежател на другите 50% от капитала на „ Спорт Инвестмънт “.

Всички тези промени към този момент са заложени в комерсиалния указател на 30 март тази година и упованията са да бъдат вписани през актуалната седмица. След като те станат факт, задачата е да бъдат върнати 20% от дяловете на легендата на клуба Христо Стоичков, както оповестиха от „ Българска войска “ при започване на месец мар
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР