В събота ще сте склонни да преживеете по-големи притеснения, дори

...
В събота ще сте склонни да преживеете по-големи притеснения, дори
Коментари Харесай

Две зодии получават мечтаното предложение, друга ще пътува

В събота ще сте склонни да преживеете по-големи терзания, даже да няма основателна причина за това. От една страна ще имате предпочитание да свършите доста работа, а от друга ще изпитвате някакъв боязън или неустановеност.

Събота ще бъде комплициран ден за пътешестване заради разнообразни метеорологични, транспортни и други условия.

Това е ден на изчистване на ненужните неща от живота ви, без значение дали желаете или не.

Младите мъже ще се наложи да позволяват битов проблем в дома си или с персонален автомобил.

ЛЮБОВ: Този ден ще бъде удобен за годеж или сватбено празненство. Използвайте удобните условия да присъствате с половинката си на фамилно или приятелско събиране. Мъжете над 35 годишна възраст ще са склонни към изненадващи жестове.

Овен

В любовните си връзки може да бъдете по-свободни и по-малко конфликтни. Отношенията ви в фамилията са положителни, само че ви липсва душевна топлота. Хората с креативен специалности може да изпитат огромно задоволство.

Възможно е да харчите прекалено много пари за красиви, само че не толкоз нужни ви неща. Препоръчва ви се повече нерешителност.

Телец

Стремежът към прямотата и чистотата пред личната си съвест е толкоз огромен, че няма да извършите постъпка, в чиято точност не вярвате с цялото си сърце.

Отзивчиви и грижовни, може да съпреживявате и съдействате на околните си в техните неприятности.

Потопявайки се в забавна за вас работа, изпитвате ентусиазъм. Не пускайте на самотек финансовите въпроси, защото скоро е допустимо да се сблъскате с фалит.

Близнаци

Трябва да гледате оптимистично на нещата, с цел да преодолеете вероятните любовни разочарования. Днес сте мощно подвластни от решенията на по-възрастните членове на фамилията.

Дарът на въображението и импровизацията оказва помощ на мнозина да съумеят в разнообразни инициативи. Мечтите може да се въплътят в живота единствено при положение, че Близнаците са уверени в това, което вършат.

Считат ви за по-богати в сравнение с сте и ви е мъчно да откажете на хорските молби, по тази причина е допустимо да оставате без стотинка в джоба си.

Рак

В началото на февруари доста Раци са овладени от желанието да разширят своя мироглед. Те се заемат със самообучение или подхващат образователно пътешестване в чужбина.

Това фактически е подобаващото време за попълването на знанията във всяка област. Даденият интервал изисква от вас повече непоколебим надзор във връзка с разноските. В любовните ви връзки назрява рецесия.

В фамилията си проявявате властност, въобразявайки си, че единствено вие имате правото на решителен глас.

Лъв

В сантименталните връзки вие сте правилен и любящ сътрудник, само че ви е мъчно да избегнете затрудненията и неприятностите. Между съпрузите са вероятни скарвания, както и други дребни фамилни неприятности.

Увеличава се размера на преписката и зачестяват телефонните диалози. Възникват доста нови контакти и се завързват нови познанства, оживява се осведомителния размер.

Може да има положителни парични приходи при спортистите, работещите в избавителни и правозащитни служби, а също и при Лъвовете, занимаващи се с покупко-продажбата на механизми и машини.

Дева

Неспокойният метод на живот и огромният размер работа може да понижат доста сантименталната ви конфигурация. В резултат на всевъзможни кроежи може да се окажете страдаща страна.

Въпреки че е пристигнало време да се жънат плодовете, единствено малко на брой от представителите на този знак могат да получат стремежи резултат от активността си.

В течение на първите дни от месеца предприемачите могат да изгубят огромни суми.

Везни

Романтичните връзки могат съществено да навредят на вашата известност, кариера и нравствен покой. Припомнете си кого през днешния ден сте съумели да обидите и безусловно се извинете за неналичието на деликатност.

Едва ли може да съумеете без поддръжка и помощ извън да оцените действително обстановката.

Делови оферти, примамливи обещания и вероятности за лека облага могат да доведат до огромни финансови загуби.

Скорпион

Тежки интуиции и предвиждането на неприятности няма да ви дават покой в любовта. Постарайте се да се изолирате от външния свят. Днес е желателно да отложите всичко за по-късно.

Днес сте на висота, макар че натоварването ви се усилва доста. Постарайте се да контролирате приключването на парите.

Стрелец

Днес няма да се стремите да проявявате своите усеща, да казвате похвали на обичания си човек, само че на драго сърце проявявате други знаци на внимание – давате дарове.

Избягвайте непостоянството, лекомислието, екстравагантността, бъдете подготвени да споделите прекарванията на брачна половинка и не давайте мотив за съмнения.

Възможно е да се изострят връзките ви с колегите-мъже, само че в женски колектив вие, както и преди този момент, може да се чувствате стопанин на ситуацията. Очакват ви, както огромни разноски и парични загуби, по този начин и ненадейно огромни приходи.

Козирог

Съществува огромна възможност да срещнете нова обич. Възможно е сложната орис да ви направи изсъхнал, твърд човек, задоволително безучастен към околните и приятелите си.

Днес сте претрупани в работата си. Натрупалите се финансови проблеми се позволяват удобно.

Водолей

Всичко, което става през днешния ден, както и да наподобява на пръв взор, ви е от изгода. Звездите предизвестяват мъжете да не разчитат на триумф в случките си.

Успехът е още известно време на ваша страна, което се оказва удобно за вашето въодушевление.

През първата половина на деня може с триумф да се занимавате с виновни неща и да оправите връзките си с сътрудниците. Сега може да си позволите разкоша да деянията повече благотворителност.

Риби

Може да се усъмните в искреността на възприятията на своя фаворит, да изгубите равновесие на възприятията си, мислите и постъпките. В другарски кръг или измежду домашните ви е удобно и уютно.

Ако почувствате незадоволеност от работата, не бързайте с напускането й, защото е мъчно да си намерите работа, която да ви харесва и да ви носи добър приход.

Липсата на подготвеност и увереност в дейностите може да докара до груби финансови неточности.

Източник: Dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР