В събота ще има национално съвещание във Велико Търново с

...
В събота ще има национално съвещание във Велико Търново с
Коментари Харесай

На национално съвещание днес ГЕРБ решава дали да продължи с подкр...

В събота ще има национално заседание във Велико Търново с всички определени кметове на общини, регионалните ръководители на партията и парламентарната група, заяви в сряда пред публицисти ръководителят на парламентарната група (ПГ) на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова. 

 

От сряда няколко дни поред парламентарната група и Изпълнителната комисия на партията проучиха изборните резултати от миналия локален избор и по какъв начин се извършват управническата и законодателната стратегия, зад които стоят политическите сили в така наречен " сглобка " – ГЕРБ-СДС и " Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ).

 

" Сглобката “ и механизмът може би би трябвало да се предоговори, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов тази седмица на съвещание с парламентарната си група в централата на партията.

 

В опазването на здравето, в Министерството на районното развиване и благоустройството (МРРБ), имаме ли зам.-министър, в данъчните, в митниците – нямаме, означи той. Така че, по-скоро би трябвало да намерим решение от тази обстановка, уверен е Борисов. Според него не е добре на лидерските срещи да участват по 20-30 души, които ги трансформират в " говорене “. Предложението, което би трябвало да създадем, е в сегашната обстановка, примерно във вторниците, съответните министри в съответните комисии да гледат периодите, да споделят какво ще създадем - тогава можем да кажем, че носим солидарна отговорност с тях, предложи водачът на ГЕРБ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР