В събота ще бъде слънчево. Вятърът ще е слаб от

...
В събота ще бъде слънчево. Вятърът ще е слаб от
Коментари Харесай

Какво ще бъде времето през уикенда и следващата седмица?

В събота ще бъде слънчево. Вятърът ще е слаб от югоизток. Преобладаващите минимални температури ще са сред 7° и 12°, а оптималните - сред 24° и 29°. В неделя вятърът от юг-югозапад ще се усили до сдържан. Това сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология за уикенда и първите дни на идната седмица.

Преди обяд ще е слънчево, само че след обяд от запад ще стартира нарастване на облачността, най-вече междинна и висока. Температурите ще се задържат без основна смяна.

В понеделник с увеличаване напразно от северозапад ще нахлува леден въздух. Ще бъде най-вече облачно, ще има превалявания, на повече места в северозападната половина от страната. Температурите ще се намаляват, оптималните ще са в необятен период от 12°-16° в северозападните до 22°-23° в югоизточните региони.

През идващите два дни ще доминира облачно време, на доста места ще има превалявания от дъжд. Във вторник вятърът ще се ориентира от юг-югоизток и ще се усили, а температурите последователно ще се покачат. В четвъртък ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за превалявания е дребна. Преобладаващите минимални температури ще бъдат сред 8° и 13°, а оптималните - сред 15° и 20°.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР