В събота Русия надмина три милиона случая на потвърдени коронавирусни

...
В събота Русия надмина три милиона случая на потвърдени коронавирусни
Коментари Харесай

Русия: Заразените с CIVID-19 надминаха 3 милиона

В събота Русия надмина три милиона случая на доказани коронавирусни инфекции, само че управляващите се опълчват на възобновяване на националното заключване, до момента в който из страната върлува втора вълна на пандемията, заяви БГНЕС.
демонстрират, че са открити общо 3 021 964 случая с 54 226 смъртни случая.
 Русия почна да проверява доближена на Навални поради разкритията за опита да бъде токсичен Русия почна да проверява доближена на Навални поради разкритията за опита да бъде токсичен
Руските управляващи стартираха престъпно следствие против Любов Собол, една от околните доближени на опозиционния водач Алексей Навални,...
През последните 24 часа в Русия са регистрирани 29 258 нови инфекции и 567 смъртни случая. Страната е четвърта в листата на най-тежко засегнатите в света.
Въпреки непрекъснатите информации за увеличаващи се нови случаи на болест и гибел от пандемията, формалните данни сочат по-ниска смъртност от вируса в Русия, в сравнение с в Западна Европа или Съединени американски щати, нещо, с което президентът Владимир Путин се хвали от месеци.
Миналата седмица Путин съобщи на годишна конференция, че Русия е свършила " по-добра " работа в ръководството на пандемията от западните страни.
Но съветските управляващи смятат за смъртни случаи от COVID-19 единствено тези, при които аутопсията удостоверява, че вирусът е главната причина. Статистическата организация Росстат през октомври записва 50 000 повече смъртни случая, в сравнение с през същия месец на предходната година.
 Вътрешните граници на Шенген остават отворени, макар новия вариант на ковид Вътрешните граници на Шенген остават отворени, макар новия вариант на ковид
Страните от Европейския съюз (ЕС) се договориха да поддържат отворени вътрешните граници на Шенгенското пространство, откакто страни...
Между март и октомври имаше разлика от 165 000 смъртни случая в съпоставяне със същия интервал на 2019 година, което допуска, че е надалеч по-висок, в сравнение с управляващите ще признаят.
С оглед да отбрани стопанската система, Москва до момента отхвърля да подреди ново блокиране в цялата страна, като вместо това цели да отбрани хората с всеобщи имунизации, употребявайки личния си препарат „ Спутник V ”. Министърът на опазването на здравето Михаил Мурашко съобщи в събота по публичната телевизия, че имунизацията е " безвредна и ефикасна " за общо прилагане, разрешавайки да се ползва и при хората над 60 години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР