В събота облачността ще е по-често значителна, след обяд купеста

...
В събота облачността ще е по-често значителна, след обяд купеста
Коментари Харесай

Времето: Северозападен вятър ще донесе захлаждане

В събота облачността ще е по-често забележителна, след обяд купеста и купесто-дъждовна. На места ще има превалявания, основно след обяд в обособени региони съпроводени с гръмотевици. Ще е прохладно с сдържан, в Дунавската низина и западната част от Горнотракийската равнина краткотрайно мощен северозападен вятър, с който ще захладнее. Минималните температури ще са сред 14 и 19 градуса, а оптималните - от 22-23 градуса в северозападните региони до 29-30 градуса в южните.

Над планините облачността ще е променлива, постоянно забележителна. На места ще има превалявания от дъжд, след обяд съпроводени с гръмотевици. Ще е прохладно със мощен до плевел вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20 градуса, а на 2000 метра - към 12 градуса.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често забележителна и на обособени места ще има слаби превалявания. Ще е прохладно с сдържан, по северното крайбрежие краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималните температури ще са 25-28 градуса. Температурата на морската вода ще е 22-23 градуса. Вълнението на морето още преди обяд ще отслабне и ще е към 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 07:10 часа и залязва в 19:31 часа. Продължителността на деня е 12 часа и 21 минути. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР