В събота (27.11.) гостува на Виляреал в мач от 15-ия

...
В събота (27.11.) гостува на Виляреал в мач от 15-ия
Коментари Харесай

Шави е провел индивидуален разговор с Дембеле напук на слуховете

В събота (27.11.) гостува на Виляреал в мач от 15-ия кръг на испанската , който ще стартира в 22:00 ч. българско време. Това ще бъде дуел №3 на Шави,откакто пое отбора и първи надалеч от " Камп Ноу ".
На конференция преди кръга, старши треньорът на каталунците съобщи искрено, че няма никакво желание да се разделя с Усман Дембеле, и разкри, че е провел специфичен диалог с него:

" Имах самостоятелен диалог с него, в който му обясних какъв брой значим е той за тима освен през този сезон, само че и в бъдещите. Всичко зависи от него. Надявам се да влезе във форма, тъй като е състезател, който е кадърен да прави разликата в идващите няколко години ".
Шави е удовлетворен от играта на Барселона, въпреки че е наясно, че футболистите му би трябвало да са по-клинични пред вратата на съперника:
" Наистина съм удовлетворен от индикаторите на тима - печелим повече единоборства, пресираме добре, само че в офанзива би трябвало да сме по-дръзки. Имаме и много млади играчи в средата на терена, които би трябвало да са по-смели ".
" С играта си желаеме да подчиняваме съперника и мисля, че стартира да се получава, само че би трябвало и да бележим голове, с цел да печелим мачовете ", не отхвърли испанецът.
е на седмо място в с 20 т., до момента в който Виляреал, който , е на 12-а позиция с актив от 16 точки.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР