В събота, 17.09, от 15:15 ч. Пирин е домакин на

...
В събота, 17.09, от 15:15 ч. Пирин е домакин на
Коментари Харесай

Красимир Петров: Длъжни сме да продължим да се развиваме

В събота, 17.09, от 15:15 ч. Пирин е хазаин на Локомотив (София) в среща от 11-ия кръг на efbet Лига. Това е последният дуел на нашия отбор преди спирането за националните тимове.

В последния си турнирен мач " орлетата " приключиха наедно 0:0 при гостуването на Арда в Кърджали. Така отборът на Красимир Петров към този момент е три следващи срещи без загуба, като в тях резервира два пъти вратата си без гол и събра пет точки. Предстоящият противник Локомотив (София) е в напредък. " Железничарите " завоюваха два от последните си три мача, в това число и в последния кръг, в който победиха Левски с 3:2.
 Красимир Петров: Дисциплината в играта в отбрана се оказа основна
Красимир Петров: Дисциплината в играта в отбрана се оказа основна

На няколко моменти се пропукахме, споделя той

В групата за мача на стадион " Христо Ботев " се завръщат Венцислав Бенгюзов, който изтърпя наказването си за аления картон против Ботев (Враца), както и капитанът Николай Бодуров, който до неотдавна се възстановяваше от травма. Двубоя пропуща Петър Занев, който бе заменен в мача с Арда, поради удар в главата.

" Едно от нещата, които желая да продължим като наклонност в играта ни е представянето в отбрана. Трябва да сме деликатни и съсредоточени и да не позволяваме бърка, които, както видяхме по-рано през сезона, ни костваха точки и надлежно опцията да бъдем по-високо в класирането. Отборът тренира с голямо предпочитание, момчетата са окуражени да подобрят още играта и резултатите, което несъмнено ме радва. Локомотив победи Левски в предишния кръг и това е показателно. Резултатите, реализирани досега от тях изобщо не са случайност, а плод на добра игра и точни решения на терена. Ние сме длъжни да продължим да се развиваме, а това минава през победи и положителни игри ", съобщи старши треньорът на Пирин Красимир Петров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР