В руския град Киров е станал пътен инцидент при доста

...
В руския град Киров е станал пътен инцидент при доста
Коментари Харесай

Секс в движещ се автомобил доведе до голямо ПТП

В съветския град Киров е станал пътен случай при много необикновени условия. Автомобил, каран от мъж, спретнал си тройка по време по време на придвижване, бе участник в злополука, написа съветският уебсайт "Блокнот ".

Необичайната злополука се е случила, откакто двама мъже и една жена се напили в гаража и решили да вършат обич. Девойката била склонна на тройка, само че изрично отказала да прави секс в гаража. Така, в замъглените им от алкохол мозъци, се родила най-нелепата, несъответствуваща и рискова концепция за мястото, на което да си подреден оргия — движещ се автомобил.

Нелогичното им и искрено неуместно решение, довело до съществено пътно произшествие, пишат локалните медии.

Въпреки това те въпреки всичко се оказали в колата. От запис на камерата се чува по какъв начин един от мъжете си желае орална обич по време на придвижване. Няколко секунди по-късно, на "Октябрьски проспект ", станал конфликт с присъединяване на техния автомобил.

По подигравка на ориста в единия от ударените коли се намирали деятели от организацията "Ночной патруль " - гражданско придвижване, което оказва помощ на полицията да се оправя с безобразията на пътя. В ПТП-то потърпевшо и такси.

След злополуката лидерът, провокирал злополуката, се опитал да избяга, само че бил арестуван от деятелите, заяви "Первый городской канал в Кирове "..

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР