В руската Псковска област, близо до естонската граница, са организирани

...
В руската Псковска област, близо до естонската граница, са организирани
Коментари Харесай

Лондон: Русия създава патрули в Псковска област за борба с дроновете

В съветската Псковска област, покрай естонската граница, са проведени доброволни патрули за сигурност, които да попречат на по-нататъшни офанзиви посредством дронове против военновъздушната база Крести. Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.

Съобщава се, че до 800 жители са се записали да се причислят към патрулите. Инициативата е почнала след докладваната щета на два транспортни самолета IL-76 CANDID на 29 август 2023 година

Поради ограничавания обсег на безпилотните летателни апарати,.
 Дронове навестиха избирателен щаб на руснаците в село в Запорожие
Дронове навестиха избирателен щаб на руснаците в село в Запорожие

Три дрона са свалени привечер в събота над Крим

Патрулите ще се състоят от групи от по 50 души, разграничени по голям брой общини. Те ще патрулират граничните зони и сериозната инфраструктура, изключително летища и въздушни бази.

Създаването на тези доброволни патрули за сигурност евентуално ще обезпечи равнище на отбрана против дронове, ръководени от непосредствена непосредственост до въздушната база.

Руските сили към момента се нуждаят от системи за противовъздушна защита с опция за наблюдаване, както и от кинетични и електронни средства за прихващане, с цел да унищожат вражеските дронове.

Според английското разузнаване е прибегнато до набиране на доброволци заради дефицита на подготвен личен състав за сигурност в Русия.
 Десетки дронове над Киев Обновена
Десетки дронове над Киев

Въздушната паника бе за Житомирска, Киевска, Черниговска, Сумска област
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР