В Русия съвсем скоро може да престанат да издават свидетелства

...
В Русия съвсем скоро може да престанат да издават свидетелства
Коментари Харесай

В Русия скоро може да спрат издаване на хартиени свидетелства за развод

В Русия напълно скоро може да престанат да издават свидетелства за бракоразвод, заяви tvzvezda.ru. Ръководителят на Федералната данъчна работа Даниил Егоров обяснил, че вместо книжна версия ще бъде употребена цифрова.
Не е изключено да спре и издаването на удостоверение за подписване на цивилен брак. Засега е решено те да останат за основаване на церемониалност.
 Джулия Робъртс се развежда: може да изгуби 200 милиона $ Джулия Робъртс се развежда: може да изгуби 200 милиона $
Холивудската актриса Джулия Робъртс се развежда със брачна половинка си Даниел Модър. Както показват разнообразни медии, фамилията на Дани не пона...
" До края на годината ще бъдат цифровизирани сведенията след 1926 година, а това са 525 млн записи, които до в този момент разпиляно са съхранявани на хартия. В най-близко бъдеще ще бъде осъществен преход на регистрационен модел и ще се откажем от някои типове хартиени бланки ", съобщи Егоров за РИА Новости.
На собствен ред svpressa.ru заяви, че Владимир Путин подписал декрет " За рационализиране на държавното ръководство в областта на цифровото развиване, свръзките и всеобщите връзки ", като ликвидирал активността на Федералната организация по печата и всеобщите връзки (Роспечать) и Федералната организация по свръзките (Россвязь).
От указа следва, че функционалностите на тези организации ще бъдат предадени на Министерството на цифровото развиване, свръзките и всеобщите връзки на Русия. Това ведомство ще стане техен приемник, в това число по отговорностите, зародили вследствие на осъществяване на правосъдни решения, в това число разводи.
Превод: Ганчо Каменарски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР