В Русия може да се появи принципно нов вид транспорт.

...
В Русия може да се появи принципно нов вид транспорт.
Коментари Харесай

В Русия ще се появят капсули вместо автомобили

В Русия може да се появи кардинално нов тип превоз. Тази прогноза направи Анатолий Чубайс, ръководител на Управителния съвет на сдружението РУСАНО, който описа по какъв начин вижда нещата в бъдеще. „ Какво е кола за нас? Това е някаква капсула, в която седяхме и ни реалокира някъде. И в случай че тя също е самоуправляваща, това е доста добре. С тези капсули съмсем скоро ще можем да стигаме до летището или до ЖП гарата, като там ще се прехвърлим в друга капсула, която ще ни води по-нататък “, сподели Чубайс, по време на форума Startup Village.

" А какво ще стане, в случай че отделим тази капсула от режима на придвижване? Какво става, в случай че я сложим на платформа със независимо шофиране, която ще ни води там, където би трябвало, а на някое място, при нужда, може да я вземе хеликопкоптер, който ще я транспортира през въздуха до мястото, където е належащо? Тогава задачата на трансферни услуги, като таксита и рейсове посто изчезва. Няма да има потребност и от стандартните коли, та били те и електрически. "

Според Анатолий Чубайс тази революционна смяна ще промени цялата система за напредване на хората. " Преди три или четири години за първи път чух тези хрумвания, те ми се костваха цялостна загуба на време, само че в този момент виждам съществени хора, които влагат съществени пари в сходни неща. Повярвайте ми, че в рамките не на 40 години и не на 20, а от три до пет години, ще забележим нещо работещо в Русия ", добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР