В Рома си имат сериозни проблеми. Отборът така и не

...
В Рома си имат сериозни проблеми. Отборът така и не
Коментари Харесай

Какви са реалните цели пред Рома?

В Рома си имат съществени проблеми. Отборът по този начин и не може да откри своето неизменност и правилния път най-много от към резултати, а „ тифозите “ на отбора стартират от ден на ден да губят самообладание. И въпреки че Жозе Моуриньо непрекъснато моли за време и дава обещание, че Рома ще е надалеч по-силен през идващия сезон, почитателите са съществено обезпокоени от бледото показване на „ вълците “ в някои мачове.

Двубоят с Дженоа бе следващият образец, който можеше да покаже ясно на всички, че „ джалоросите “ мъчно ще съумеят да завършат в топ 4 в края на сезона, нещо, което португалският експерт желае мощно, с цел да може Рома да се завърне в Шампионската лига. По традиция, както бе в множеството тимове на „ специфичния “ той е доста обичан и мощно подложен на критика поради някои свои изяви. Някои не толерират отношението на някогашния управител на Челси, Интер, Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед и Тотнъм по отношение на неговите футболисти.

На няколко пъти през акцията дотук, Жозе намерено упрекна своите състезатели в липса на психическа резистентност и класа. Ясно се вижда, че когато Рома печели, наставникът намерено хвали играчите, само че при провали той е много гневен в рецензиите си към тях, и заради тази причина, част от почитателите на Рома упрекват Моуриньо, че не демонстрира нужния почит към футболистите.

Каквото и да се случи до края на сезона, наподобява мъчно да се повярва, че „ римският гранд “ може да завоюва трофей, а даже и лигата на конференциите. Поне към този момент обаче макар недоволството на някои „ тифози “ постът на Моуриньо не е заплашен и той среща цялостната поддръжка на управителните фактори в клуба. Реалната цел, която Рома може да гони е 5-о място и непосредствено присъединяване в групите на Лига Европа през новата акция.

Конкуренцията в Серия А наподобява убийствена, като Интер и Милан са в чудесна форма, а Наполи също съществено гледа към битката за „ скудетото ". Ювентус е мъчно да се повярва, че ще остане отвън зона Шампионска лига, още повече след привличането на Душан Влахович, който към този момент означи първото си попадение за „ остарялата госпожа “. И в дуела за купата на Италия против Интер се видя, че Рома е надалеч от най-хубавите, най-малко към днешна дата и е нужна още доста работа, с цел да може фантазиите на последователите да се осъществен.

Жозе Моуриньо много постоянно приказва по какъв начин това е план, и той е предан до дъно на Рома и при никакви условия няма да си тръгне. Ще е забавно да забележим дали експертът ще съблюдава своето заричане, откакто контрактът му е до лятото на 2024 година, а той е твърдо решен да построи мощен тим, който да печели титли. Едно е ясно обаче, мненията за представянето на тима са разнопосочни, само че към момента множеството почитатели стоят компактно зад Моуриньо и имат вяра, че той е точният човек за Рома. В неделната вечер „ римските вълци “ гостуват на Сасуоло, и ще опитат малко да понамалят напрежението в състава с значими 3 точки
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР