Ще бъде проведено пълно разследване“ на падането и смъртта на

...
Ще бъде проведено пълно разследване“ на падането и смъртта на
Коментари Харесай

Съветът на Нюхам обещава пълно разследване на „опустошителната“ смърт на 5-годишно момче, паднало от кула

Ще бъде извършено „ цялостно следствие “ на рухването и гибелта на петгодишно момче от апартамент блок в източен Лондон, заяви локалният съвет.

Твърди се, че момчето, наречено локално като Аалим Макиал Джибрил, е паднало от 15-ия етаж на Jacobs House на New City Road, Plaistow, малко преди 6 сутринта в четвъртък. Съветът на Нюхам разказа случая в петък като „ в действителност унищожителен “ и сподели, че се пробва да откри „ най-пълното допустимо схващане на случилото се “.

Въздушна кола за спешна помощ, парамедици, полиция и пожарна екипа участваха, само че момчето за жалост умря на място. Полицията сподели, че гибелта не се третира като подозрителна и ще бъде направена директория за правосъдния доктор. Твърди се, че младежът е отворил прозорец с натискане единствено на един бутон. Жителите описаха за шока си през вчерашния ден след рухването на детето от блока. Екипи на полицията и колата за спешна помощ се втурнаха към мястото, само че малко по-късно момчето беше оповестено за мъртво.

Изявление от Съвета на Нюхам в петък гласи: „ Служ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР