В ролята на шаферка влезе Селена Гомес. Точно на нейния

...
В ролята на шаферка влезе Селена Гомес. Точно на нейния
Коментари Харесай

На рождения си ден: Селена Гомес бе шаферка

В ролята на шаферка влезе Селена Гомес. Точно на нейния рожден ден тя бе специфичен посетител на сватбата на нейна братовчедка.

На 22 юли певицата и актриса навърши 27 години и макар че не чества, бе заобиколена от най-близките си.

Звездата се появи с дълга черна рокля с огромна цепка на събитието в Далас. От клипове в Instagram се вижда, че тя е избрала да бъде с пусната коса, завършена на леки къдрици.

Присъстващи на сватбата споделиха видео от сватбата, от което излиза наяве, че Селена е държала тирада пред младоженците. В нея тя споделя, че братовчедка ѝ Присила Делеон е индивидът, който я е научил да бъде мощна и да не се предава пред компликациите.

През март изпълнителката на „ Back To You “ се похвали, че братовчедка ѝ се е сгодила и няма самообладание да отиде на женитба.

Любимката на хиляди младежи към момента е сама. В последно време тя заобикаля да разяснява тематиката за това дали има някой в живота ѝ.

Миналата година Гомес реши да закрие профилите си в обществените мрежи и влезе в клиника поради меланхолия. Дълго време тя не желаеше да се появява на обществени места. Преди няколко месеца тя показа, че лечението ѝ е завършила сполучливо и се усеща доста по-добре от преди.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР