Папи Ханс и Валери отпаднаха от танцовото шоу след инфарктна

...
Папи Ханс и Валери отпаднаха от танцовото шоу след инфарктна
Коментари Харесай

DARA, Натали, Неделя и Ивет на финал в Dancing Stars

Папи Ханс и Валери отпаднаха от танцовото шоу след инфарктна вечер по bTV

Финалистите в „ Dancing Stars “ по bTV към този момент са ясни. След дълги дни на изтощителни подготовки, феноменални танци и трагични страсти четири двойки ще нападат първото място. Поп певицата DARA и Джими, синоптичката и тв водеща Натали Трифонова и Димитър, неврологът доктор Неделя Щонова и Атанас, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор стигнаха до последната права на оспорваното съревнование и ще влязат в борба за блестящия трофей.

Техните имена станаха ясни след инфарктна вечер, която мина през серия от обрати и приключи с двойна елиминация. Само на крачка от финала на „ Dancing Stars “ отпаднаха артистът Папи Ханс и неговата партньорка, подстрекател и преподавател в танците Ани. От предаването си потеглиха също Валери Григоров и половинката му на паркета Дорина, която разви неподозирани качества в каскадьора. Съдбовното решение кой да остане в предаването и кой да се прибере вкъщи взеха феновете.

Полуфиналът започва при убийствена конкуренция, а атрактивните хореографии и смели поддръжки нееднократно изправиха публиката и журито на крайници. Първи на дансинга в елегантна румба се завъртяха Папи и Ани, а откакто овладяха паркета, се издигнаха на обръч във въздуха. Танцовото динамо в лицето на невролога доктор Неделя Щонова и Атанас се впусна в грациозен куикстеп. В същия жанр цялостен синхрон и идеален хват демонстрираха олимпийската шампионка Ивет Горанова и Тодор.

В решителната вечер всеки танц беше фиктивен и изкусен до последния подробност. Синоптичката Натали Трифонова и Димитър превзеха сцената с пламенно ча-ча-ча. Поп певицата DARA и Джими плениха със секси джайв и хип-хоп фюжън. А Валери и Дорина редуваха деликатност и пристрастеност в аржентинско танго.

Журито подвигна напрежението с следващото предизвикателство към участниците. Разделени в два тима от по три двойки, те трябваше да се състезават с самостоятелна хореография, само че на една и съща ария. Тимът на Неделя, Ивет и DARA и техните сътрудници се изправи против Натали, Папи и Валери и половинките им. Перфектните им осъществявания развълнуваха съдиите и те подвигнаха два пъти по 40 точки.
Следващата седмица ще се трансформира в най-голямото тестване за звездите и техните сътрудници на паркета. Предстои епичният край и най-зрелищната борба. Една двойка ще потвърди, че е овладяла висшия пилотаж в танците, ще вдигне високо купата и ще получи купата „ Крал и кралица на бала “. А „ Dancing Stars “ ще има своя огромен първенец.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР