Филмовите заглавия ще се излъчат на малкия екран от 20:30

...
Филмовите заглавия ще се излъчат на малкия екран от 20:30
Коментари Харесай

Геният и Диви коне очакват зрителите на Bulgaria ON AIR

Филмовите заглавия ще се излъчат на дребния екран от 20:30 и 22:30 часа

Ефирът на Bulgaria ON AIR продължава да интригува феновете с известни кино заглавия през уикенда. Тази неделя, 12 май, за феновете на биографичните филми, в 20:30 часа ще се излъчи „ Геният “, основан на едноименната книга, която печели Национална премия за литература за 1978 година Веднага след него в 22:30 часа ще стартира американският престъпен уестърн „ Диви коне “.

Действието в „ Геният “ се развива в далечната 1929 година в Ню Йорк, където Максуел Пъркинс е сполучлив редактор в „ Скрибнърс “ и открива велики създатели като Ф. Скот Фицджералд и Ърнест Хемингуей. Един ден в кабинета си той чете черновата на „ Изгубени “, разказ на Томас Улф. Поразен от наличието, Пъркинс взема решение да го разгласява и стартира да си сътрудничи с създателя. За един месец са продадени 15 хиляди екземпляра. Пъркинс и Улф стават най-хубави другари, а връзката на Улф с Алин Бърнстейн, омъжена жена, която е с 20 години по-възрастна от него, е подложена на съществено тестване след публикуването на романа. Приятелството сред двамата е мощно, само че е сложено пред доста тествания. Последното предизвикателство не трябва преодоляно и довежда до гибелта на един от тях. В основните функции са Колин Фърт, Джуд Лоу, Никол Кидман, Лора Лини, Гай Пиърс и Доминик Уест.

Криминалният уестърн „ Диви коне “ показва облика на тексаската рейнджърка Саманта Пейн, която отваря случай на петнадесетгодишно изчезнало дете. Тя стартира да подозира, че има нещо неправилно и в заплитането на историята се появява опцията за съзнателно ликвидиране, а измежду обвинените е забъркан локален земевладелец. Във кино лентата вземат участие Робърт Дювал, Джеймс Франко, Джош Хартнет, Адриана Бараса, Джим Парак и Лусиана Дювал.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР