Невероятни изненади, съкровени признания и съдбоносни решения ще видят зрителите

...
Невероятни изненади, съкровени признания и съдбоносни решения ще видят зрителите
Коментари Харесай

Ергенът няма да се събуди сам за първи път в шоуто

Невероятни изненади, съкровени самопризнания и съдбоносни решения ще видят феновете на bTV в тазседмичните епизоди на „ Ергенът “ – в сряда и четвъртък от 20:00 ч. Днес (8 май) Алек е подготвил за петте дами, които не престават в конкуренцията за неговото сърце – Надежда, Магдалена, Валерия, Йоана и Надя – един необикновен ден, изпълнен с завършения и позитивни страсти.

„ В живота би трябвало да си твърдоглав, от време на време даже да риташ... Да пазиш своя нюанс, от пътя си да не залиташ... Но би трябвало също и да можеш упора здрава да предложиш, тъй като постоянно случва се светът целият да е на твой тил “ – с тези думи най-желаният „ ерген “ на България ще насочи покана към всички тях да се впуснат в нещо непознато и в това време извънредно завладяващо: „ Подозирам, че нито една от тях не е правила това, което през днешния ден ще вършим, и се вълнувам да ги видя в такава конюнктура “.

Идилията сред девойките и Алек обаче няма да продължи дълго. Разочарованието на една от тях, че не получава нужното внимание от предприемача, ще внесе ужас посред спокойната конюнктура, а това неизбежно ще докара до ответна реакция от страна на Младенов. Верен на спонтанността си, в края на деня той ще „ открадне “ една от дамите, освен това напълно ненадейно за нея, с покана за сантиментално уединение под намерено небе. Срещата им обаче ще бъде прекратена от необикновен „ посетител “, а кой ще бъде той, феновете ще схванат тъкмо в 20:00 ч. по bTV!

Междувременно, останалите девойки в имението ще се изправят пред завладяващото предизвикателство „ Никога не съм “, в което ще разкрият неподозирани истини. Играта ще провокира стихия от страсти, която ще се развихри с гневна мощност по време на вечерния коктейл. Той за пръв път ще се организира по нови правила. Темата за секса също ще пристигна на дневен ред, а признанието на една от участничките в това отношение несъмнено ще шокира всички останали. По традиция, вечерта ще приключи с следващата „ Церемония на Розата “, след която още една дама ще би трябвало да се сбогува с Алек и да напусне имението вечно.

В четвъртък (9 май) феновете на bTV следва да станат очевидци на следващата групова среща, за която Алек няма да скрие, че е очаквал с най-голямо неспокойствие: „ Сърцето е като компас и сочи вярната посока – всеки ден и всеки час, дори и в мрак бездънен. Дами, следвайте компаса, поканвам ви на среща “. За негативно време девойките ще би трябвало да съберат багажа си от имението и да тръгнат с „ ергенобил “ в търсене на единствената вярна посока – към „ ергена “. Заедно с него те ще прекарат нощта под намерено небе на същински къмпинг.

Идиличната конюнктура ще предразположи дамите да се открият още повече пред Младенов с тежки самопризнания за най-трудните инциденти в живота си. Това ще предизвика Алек също да показа каква е най-голямата му тъга. Очаква ни и дръзновен ход от страна на една от дамите, която безусловно ще се промъкне в леглото на Алек, а каква ще бъде реакцията на останалите, откакто на сутринта заварят „ ергена “ в нейните прегръдки, следва да разберем в 20:00 ч. по bTV.

Зрителите ще станат очевидци и на последния коктейл в имението, а кулминационната точка на вечерта ще бъде решаващата „ Церемонията на Розата “, след която ще станат ясни имената на трите финалистки в третия сезон на „ Ергенът “.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР