В редица социални мрежи, свързани с фенове из целия свят,

...
В редица социални мрежи, свързани с фенове из целия свят,
Коментари Харесай

Германците се защитават – фенове на Левски купили знамето на Айнтрахт от феншопа

В редица обществени мрежи, свързани с почитатели из целия свят, се появиха фотоси по какъв начин последователи на Левски се събират на площад „ Рьомер “ в немския град Франкфурт. Там „ сините “, които ще са над три хиляди индивида, ще поддържат обичания си тим по време на реванша с Айнтрахт от плейофа за влизане в групите на Лига на конференциите.

В групата HooligansTV в X последовател на „ дивата от Майн “ разгласява фотография на въпросното знаме, че е закупено от феншопа на клуба, като всеки един последовател може да се снабди с такова, в случай че заплати 20 евро.

It's bought from Fanshop here the Article 20 Euro for home use

Sad that some from Levski fell the need to post it online to get some internet fame

Even worse that you guys don't fact check this stuff

It took us 2 minutes
— Neutral zone (@fanatico_japan)
" Това може да се купи от феншопа против 20 евро за приложимост по време на домакинскиет мачове. Тъжно е, че някои почитатели на Левски имат потребност да го пускат онлайн, с цел да добият интернет известност. Още по-лошо е, че не се ревизират обстоятелствата, за които лиши 2 минути ", написаха от Германия.

Към момента няма информация в медиите във Франкфурт за стълкновения сред последователи на двата тима. Припомняме, че предходната седмица в София след сделка сред двете агитки почитателите на Левски „ завоюваха “ против тези от Германия, които пристигнаха да поддържат обичания си тим на „ Васил Левски “.

Мачът-реванш е довечера от 21,30 часа и ще бъде излъчен в директно предаване по DIEMA SPORT, а уеб сайтът Gong.bg ще направи съпричастни всички свои читатели с отразяване на срещата с текст и богато мултимедийно наличие.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР