В реч в Националното събрание в Сеул в края на

...
В реч в Националното събрание в Сеул в края на
Коментари Харесай

Мир Чрез Сила! Тръмп С Най-Тежкото Предупреждение Към Ким Директно От Южна Корея!

В тирада в Националното заседание в Сеул в края на визитата си в Южна Корея президентът на Съединени американски щати прикани всички виновни страни по света да обединят сили, с цел да изолират " бруталния режим " на Северна Корея, като го лишат от " всяка форма на поддръжка, доставяне или самопризнание ".

" Днес аз се надявам, че приказвам освен от името на нашите страни, само че от името на всички цивилизовани страни, когато споделям на Севера: Не ни подценявайте. И не ни подлагайте на тестване ", съобщи американският президент, представен от международните организации и Българска телеграфна агенция.

По думите на Тръмп режимът в Пхенян е изтълкувал сдържаността на Америка в предишното като уязвимост.

" Това би било рискова неточност. Сега Съединени американски щати имат изцяло друга администрация от тази в предишното ", продължи той.

" Америка не търси спор или борба, само че няма да бяга от нея ", предизвести президентът.

" Няма да позволим американски градове да бъдат заплашвани с опустошение. Няма да бъдем сплашени. И няма да допуснем най-бруталните жестокости в историята да бъдат повторени тук, на тази земя, в отбрана на която сме воювали и умирали ", добави Тръмп, напомняйки за Корейската война от 1950-53 година

Той назова " перверзен режим " и " жестока тирания " властта в Пхенян, описвайки по какъв начин хиляди севернокорейци страдат в лагери, подлагани на мъчения, апетит, изнасилвания и убийства " на непрекъсната основа ".

" Светът не може да толерира опасността на един неуправляем режим, който го заплашва с нуклеарно опустошаване ", акцентира Тръмп, връщайки се към твърдата изразителност против Северна Корея. Напоследък той като че ли се беше отказал от войнствения звук за сметка на по-мекия метод " на моркова вместо тоягата ", означават организациите.

" Искам мир посредством мощ ", съобщи също президентът на Съединени американски щати.

Той загатна американското военно наличие в района, включващо " трите най-големи самолетоносачи в света " и нуклеарни подводници, ситуирани, " където би трябвало ".

САЩ изцяло възраждат въоръжените си сили и харчат стотици милиарди долари за най-новото и положително оръжие, което може да бъде издигнато в този момент в света, съобщи Доналд Тръмп.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР