В разгара на политическата седмица въпросителните около това ще има

...
В разгара на политическата седмица въпросителните около това ще има
Коментари Харесай

Ще продължат ли преговорите за съставяне на правителство?

В разгара на политическата седмица въпросителните към това ще има ли България ново държавно управление остават. Очаква се през днешния ден да има повече изясненост дали договарянията сред първите две обединения ще продължат.

В сряда от партията на Борисов сложиха изискване – „ Продължаваме Промяната-Демократична България ” да поднесат опрощение към Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова.

Единият от съпредседателите на ПП-ДБ се извини отчасти и по-скоро затвори вратата за диспути. По думите му договаряния за кабинет с първия мандат към този момент са невъзможни, откакто Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова отиде при президента със състав на Министерския съвет, който не е бил координиран с тях, съобщи Нова.

От дадоха отговор, че по-късно изявление няма да одобряват състав на кабинет, в който взе участие Василев. Така ориста на ръководството остава да се реши до края на актуалната седмица.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР