В разгара на небивалата инфлация и отявлен натиск от страна

...
В разгара на небивалата инфлация и отявлен натиск от страна
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Билла спешно смени шефа си в България

В разгара на небивалата инфлация и неприкрит напън от страна на потребителите против комерсиалните вериги поради безобразно високите цени, една от най-големите вериги хипермаркети - австрийската " Билла ", по неотложност смени изпълнителния си шеф в България. На поста от през днешния ден, 1 март, е назначен досегашния началник на " Кауфланд ".

Валтер Волф заема позицията на основен действен шеф на компанията у нас, оповестиха публично от сдружението с прессъобщение до медиите. По време на своя 15-годишен опит в областта на търговията с бързооборотни артикули, той заема голям брой управнически позиции на разнообразни пазари както в България, по този начин и в Европа.

След довеждане докрай на висшето си обучение, стартира професионалния си път в групата Schwarz. Заемал е управителни позиции в интернационалните структури на Schwarzв Германия, Швейцария, Франция и България. Владее 5 езика – немски, британски, български, съветски и френски.

Още през 2009 година кариерният му път му го води в България, където в продължение на няколко години работи за налагането на европейските практики за развиване на търговията с бързообортони артикули. През 2013 година се завръща в Германия, след къса роля в ритейл бранша в Швейцария. В интервала от 2017 година до 2018 година Валтер Волф работи за верига във Франция, след което се завръща в България, като част от управническия екип на " Кауфланд ". В края на 2021 година Валтер Волф е назначен за основен изпълнителен шеф на " Кауфланд " България.

Валтер Волф се причислява към управническия екип на BILLA България в миг на динамичен напредък за компанията. С богатия си интернационален опит в областта на продажбите и логистиката, Валтер Волф ще даде нов подтик на тактиката на BILLA за рационализация на магазините, развиване на логистичната мрежа в страната и възстановяване на потребителското прекарване.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР