В ранния следобед децата от ЦПЛР Маша Белмустакова в Борован

...
В ранния следобед децата от ЦПЛР Маша Белмустакова в Борован
Коментари Харесай

Започнаха майските спортни и културни празници в Борован /снимки/

В ранния следобяд децата от ЦПЛР " Маша Белмустакова " в Борован сложиха началото на майските спортни и културни празници 2023 година Под управлението на Анита Иванова – шеф на центъра и учителите Искра Райчева и хореографа Габриела Андонова, възпитаниците на образователните заведения на територията на общината показаха драматизация по национална приказка, песни и национални хора. Гост на тържеството беше Илияна Донкова – зам.-кмет на Община Борован, която поздрави участниците за тяхното усърдие и труд, и връчи приветствен адрес и цветя на директорката и учителите.
" От свое име и от името на госпожа Десислава Тодорова - кмет на Община Борован ви приветствам с откриването на майските спортни и културни празници Борован 2023 година Високо правя оценка вашата работа и приноса ви за личностното развиване на децата и учениците от образователните заведения на територията на Община Борован.
Уважаеми възпитаници, бъдете горди от постигнатото, бъдете сполучливи, постигайте отлични резултати! ", сподели тя. На всички участници бяха раздадени пакети с лакомства, обезпечени от фондация " Мисия без граници " – България. Тържеството приключи с празничен хоровод, в който се включиха всички присъстващи. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР