В ранните часове на 10 декември 2016г. се случва една

...
В ранните часове на 10 декември 2016г. се случва една
Коментари Харесай

Една година от трагедията в Хитрино- истинското лице на крайния национализъм!

В ранните часове на 10 декември 2016г. се случва една от най-ужасните нещастия през последните години в България. Мощен гърмеж от дерайлирала комбинация в центъра на село Хитрино изпеплява десетики къщи и лишава живота на седем души, а 29 бяха ранени.

БЧК провежда дарителска акция, от която събра над 2 милиона за потърпевшите, стотици хиляди български жители вършат дарения, провеждат дороволчески отряди за разчистване на домовете. Правителството, въпреки и в оставка работи изцяло съответно и предотвратява още по-голяма покруса, успявайки да потуши пожарът от дерайлиралите цистерни.

На фонът на тази национална покруса се изявява и един краен националист. В личната си Кабеларка, лицето Валери Симеонов укорява в доверчивост българския народ за проявената си съпричастност. Обвинява за всевъзможни грехове министър председателят Бойко Борисов, като го упреква,

че е основал ненужно напрежение. Същия не пропуща да сътвори и религиозно напрежение,обвинявайки мюфтиите за молитвата, която са организирали. Така наречения родолюбец не пропуща да оплюе и президентът Радев. Естествено крайния националист комфортно пропуща да заяви той персонално с какво способства и с какво се изрази неговата съпричастност.Вероятно неговата съпричастност се показваше в правенето на сметки какъв брой и за какво държавни помощи са дадени на потърпевшите?

В оплюването и ловко пропагандиране на етническо разделяне, пишман националиста включва даже святата личностна Васил Левски, националистът включва даже институция като Българска академия на науките, продължавайки да сипе ругатни против министър председателят Бойко Борисов ето и линк за неговите дейности:http://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=9795. Политическото двуличие на този пишман родолюбец през днешния ден лъщи сцелия си искра.

Същия този е вицепремиер не на какъв да е, а точно на Бойко Борисов.Същия този не се посвени да заведе цяла кохорта медии и помпозно да открие една елементарна тоалетна (WC).

Същия този не се посвени да мълчи гузно за нещастието в бургаските села Братово,Равнец и Черни връх.

За да бъде предотвратена случилата се покруса в тези села ръководещите от ГЕРБ и настоящи съдружни сътрудници на нациналиста са похарчили десетки милиони.Сега обаче националиста Валери Симеонов мълчи и си трае- да не забравяме в този момент той е вицепремиер и дясна ръка на Бойко, а когато си във властта доста бързо те хваща и политическата амнезия.Времето обаче има една доста мощна линия и тя е-да покаже с цялата си мощност политическото двуличие и същинското лице на крайния националист.

Вероятно тъкмо за такива "патриоти " Христо Ботев е написал и фамозното си стихотворение.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР