В рамките на събитието WWDC 2019 компанията Apple представи iOS

...
В рамките на събитието WWDC 2019 компанията Apple представи iOS
Коментари Харесай

На кои iPhone може да се инсталира първата бета на iOS

В рамките на събитието WWDC 2019 компанията Apple показа iOS 13. Новата Оценка за съвместимост прибавя в смарт телефоните и таблетите на корпорацията от Купертино тъмна тематика, клавиатура с поддръжката на жестове:



Фирмените карти са доста по-детайлни, има опция за основаване на сбирки и описи с харесваните места



Възможно е основаването на нови меомоджита, които могат да се интегрират в клавиатурата



Обновен е редакторът на фотографиите, който в този момент дава опция за конфигурация на салдото на бялото, за унищожаване на шумовете и други



За Siri са въведени бързи команди, гласът на Siri е по-човешки, увеличена е скоростта на пускане на приложенията и други.
Устройствата, съвместими с iOS 13: iPhone: iPhone XS и XS MaxiPhone XRiPhone XiPhone 8 и 8 PlusiPhone 7 и 7 PlusiPhone 6s и 6s PlusiPhone SE
iPod touch:

iPod touch (2019)
Първата бета версия на iOS 13 към този момент излезе и всички регистрирани в програмата Apple Delovepers разработчици получиха линкове за евакуиране на дисковия облик. Но се появиха известия, че е позволена досадна неточност, а може и да не е неточност – инсталацията стопира, в случай че липсва акаунт на разработчик.



Тоест, до момента в който към момента няма профил на конфигурацията, да конфигурират iOS 13 beta 1 могат стеснен брой хора, които извършват следните условия:
Имат Mac компютърИмат конфигурирана macOS 10.15 beta 1Инсталирана е последната версия на XcodeИмат акаунт в програмата Apple DelovepersUDID на смарт телефона е прибавен в профила на разработчикаВашият iPhone или iPod touch е включен в листата, показан нагоре.
Ако тези условия са спазени, може да се изтегли iOS 13 beta 1.

Съвсем скоро се чака Apple да показа бета профила за инсталирането на iOS 13 и тогава всеки искащ ще може да зареди новия фърмуер в своя айфон.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР