В рамките на изминалия ден са установени общо 24 водачи,

...
В рамките на изминалия ден са установени общо 24 водачи,
Коментари Харесай

Само за ден полицията хвана 24 пияни и 14 дрогирани зад волана

В рамките на миналия ден са открити общо 24 водачи, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол, заяви Министерство на вътрешните работи. От тях 13 са карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, 11 - с над 1,2 на 1000, трима са отказали тестване. 
Прочетете още
Под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат 14 водачи, а седмина са отказали да бъдат тествани.

Общо 10 627 моторни транспортни средства (МПС) са тествани в границите на профилираната полицейска интервенция, за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата. Извършен е надзор на 11 819 водачи и пасажери. Съставени са 3036 фиша и 763 акта за открити административни нарушавания. 

Акцент в акцията е недопускане на ръководство от водачи, използвали алкохол, наркотични субстанции или техни аналози, както и ръководство на МПС от неправоспособни водачи. 

Двама души са починали, а 24 са ранени при 21 тежки произшествия в страната през последното денонощие, оповестиха по-рано през днешния ден от Министерство на вътрешните работи. В София са станали две тежки и 32 леки пътнотранспортни катастрофи с двама потърпевши.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР