„В програмата за първите 100 дни от управлението на БСП

...
„В програмата за първите 100 дни от управлението на БСП
Коментари Харесай

Ирена Анастасова: Веднага да се подпомогнат бедните семейства и бизнеса

„ В програмата за първите 100 дни от ръководството на Българска социалистическа партия има сфери, които са извънредно значими. Това са обществената и икономическата сфера. Трябва незабавно да се сътвори организация и в доста къси периоди да се изплатят безвъзмездните помощи, които са обещани по разнообразни стратегии на бизнеса, тъй като проблеми имаше до момента и те не престават. " Това съобщи лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в Монтана Ирена Анастасова в ефира на Българска национална телевизия.

В предаването " Денят стартира " тя изясни, че Българска социалистическа партия желае и предлага да се понижи Данък добавена стойност на енергоносителите от 20% на 9%. „ Това може да залегне в бюджета за другата година, само че може и би трябвало да се подкрепят фамилии, които са в последна беднотия. Трябва да се спре износът на дърва, горите са изсечени и обезлесени. Закон има, само че той не се ползва ", сподели още тя.

„ Ние сме потвърдили, че сме хора на разговора, на експертите. Нашият апел в идващото Народно заседание е останалите партии отговорно да помислят за страната, тъй като страната се нуждае от постоянен кабинет ", безапелационна бе Анастасова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР