В продължение на цели осем сезона Джон Крайър и Чарли

...
В продължение на цели осем сезона Джон Крайър и Чарли
Коментари Харесай

Ще видим ли отново Чарли Шийн като Чарли в Двама мъже и половина

В продължение на цели осем сезона Джон Крайър и Чарли Шийн са братята Алън и Чарли в един от най-обичаните комедийни сериали " Двама мъже и половина ". След като обаче си разменя обиди и се скарва с Чък Лори (един от основателите на ситкома), Шийн в последна сметка е дефинитивно изпъден от продукцията, а договорът му преустановен. В останалите четири сезона Джон Крайър си партнира с Аштън Къчър, който получава основна роля като милиардера Уолдън.
 Колко завоюваха актьорите от
Колко завоюваха актьорите от " Двама мъже и половина " от присъединяване си в сериала

От най-бедния, до най-богатия

Тази година обаче научихме, че  са заровили томахавката, като сценаристът даже е предложил на артиста да взе участие в новия му сериал. Разбира се, Шийн не се е поколебал и е приел ролята.

След като години наред той бе надалеч от публичното внимание, в този момент медиите още веднъж наблюдават какво ново се случва към него в персонален и професионален план. В скорошно изявление за People  сподели, че желае да даде нов късмет на актьорската си кариера. И поради помиряването му с Чък Лори, не е изненадващо, че хората към този момент си задават въпроса дали пък няма да забележим артиста още веднъж в ролята му на чичо Чарли в " Двама мъже и половина ".
 Снимка 646738

Досега  не е коментирал тази опция, само че пък най-малко за сътрудника му от сериала Джон Крайър знаем сигурно, че отново би изиграл Алън Харпър. Това издава самият той в изявление за Entertainment Tonight.

" Не бих изключил нищо, само че не съм приказвал с Чарли ", добавя артистът, от което излиза наяве, че сред двамата няма неприятни усеща.

Джон Крайър споделя също, че е благополучен от новината за сдобряването на.
 Снимка 640746

" Чък изпитва голямото облекчение, че е съумял да възроди другарство, което е в действителност значимо за него. Той и Чарли бяха доста, доста близки през първите няколко години от " Двама мъже и половина " и това, че съумяха да се помирят, е в действителност прелестно. Не съм приказвал с Чарли. Не знам дали към този момент знае номера ми. Но всичко може да се случи ", издава Джон Крайър.

Колкото до неговата кариера сега, той е все по този начин предан на актьорството и даже е захванал нов план.
 Чарли Шийн искрено за бащинството на 14-годишните си близнаци
Какъв татко е Чарли Шийн

Актьорът се грижи самичък за 14-годишните си близнаци

В сериала Extended Family Крайър играе Джим, щастливо разведен мъж, който живее с някогашната си брачна половинка и децата им, до момента в който тя към този момент върви по срещи с други мъже. По думите на основателите на ситкома историята цели да покаже, че разводите могат да се случват по другарски метод, а по-късно родителите да продължат да отглеждат децата си взаимно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР