В продължение на почти три години тесният кръг на приятелите

...
В продължение на почти три години тесният кръг на приятелите
Коментари Харесай

Принц Уилям избухна, нарече Меган тази проклета жена

В продължение на съвсем три години тесният кръг на приятелите на английските принцове Уилям и Хари са хвърлени в обезсърчение поради изпепеляващата омраза сред синовете на принцеса Даяна, написа vesti.bg.

През април тъжната вест за гибелта на дядо им принц Филип даде лъч вяра, че може би тъжният мотив ще сближи отчуждените братя и ще не помнят за разликите си. Всички се зарадваха да видят по какъв начин двамата излизат от параклиса „ Сейнт Джордж” един до друг, събрани внимателно от брачната половинка на Уилям херцогиня Катрин, която се отдръпна и остави братята да разменят думи.

Изглеждаше като че ли има вяра за помиряване, само че тази вяра била разрушена в границите на минути след влизането на Уилям и Хари в замъка и отвън полезрението на камерите – абсурдът избухнал още веднъж.

„ Там те свирепо се хванаха за гушите. Казани бяха прекалено много груби и раняващи думи”, споделя дълготраен другар на принцовете, представен от „ Дейли Мейл” (Daily Mail).

Принцовете имаха непоклатима мрежа от другари до появяването на Меган Маркъл, а когато се случи братското разделяне, приятелите им не заеха страни. Повечето им общи другари схващат и двете гледни точки – отбраната на Уилям за монархията, както той я вижда, и отбраната на Хари за жена му.

Тези, които поддържат херцозите на Съсекс, означават въпреки всичко странната композиция от самореклама и самосъжаление, която характеризира Меган и виждат за какво това е вбесило Уилям.

„ Меган може да бъде 500% призрачен сън. Безкрайният PR. Тя е просто толкова… американка!”, някои от най-близките другари на Хари първи признаха това.

От другата страна, другари на Уилям и Кейт са подготвени да признаят ревността, която от време на време са изпитвали херцозите на Кембридж, когато са били засенчени от по-малкия брат и брачната половинка му.

Близките другари на Уилям и Хари се пробват да им посочат грешките, които неизбежно и двамата позволяват. Например другар споделил на Уилям, че всеки има по една сложна за понасяне снаха. Уилям кимнал с схващане, само че по-късно избухнал: „ Виж по какъв начин тази проклета жена се отнесе с личния състав ми – безмилостно!”.

Изглежда че синовете на починалата принцеса Даяна, които в миналото бяха неразделни, няма да се сдобрят. Или най-малко не скоро.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР