В продължение на 20 години Емил Райков от пловдивското село

...
В продължение на 20 години Емил Райков от пловдивското село
Коментари Харесай

,,Два дни ме би! Бях вързан, налага ме с кол“: Отстраненият шеф на МВР Стамболийски се оказа побойник

В продължение на 20 години Емил Райков от пловдивското село Цалапица търси правдивост за нечовечен побой, който го е осакатил, оповестиха за „ Фокус “ близки на мъжа. Те изпращат и видео, направено преди време, в което пострадалият самичък споделя какво му се е случило.
Побоят е траял две денонощия и почнал първо в дома му, а по-късно се трансферирал в полицейското ръководство в град Стамболийски.
Побойникът е не какъв да е, а отстраненият през вчерашния ден началник на районното ръководство Ангел Керпиев, който тогава бил редови служител на реда, твърди самият пострадал.
Полицаят първо посетил Емил в родната му къща в Цалапица, където отишъл с цивилни облекла и автомобил. Нямал нито заповед за обиск, нито заповед за арест.
Без да изясни какво търси в дома на мъжа, се нахвърлил върху него да го бие. След това го отвел благодарение на локалния служител на реда от Цалапица в районно управление (на МВР) – Стамболийски и там траял да го бие с 1-метров прът, до момента в който е вързан. Питал го дали е давал газов револвер на някого другиго.
Многократно през несъмнено време отивал при Емил, който бил вързан, и го налагал като животно. В резултат на побоя Емил Райков е сакат.
Емил не е спирал да търси и досега правата си и е безапелационен, че няма да се откаже.
За всичко това споделя самичък във видеото Емил Райков. Мъжът сочи и други съществено потърпевши от локалния експолицейски началник. Разбира се, всичко предстои на следствие и доказване. Но за това си има способени органи.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР