В превод от санскрит думата карма“ означава действие. Създаваме я,

...
В превод от санскрит думата карма“ означава действие. Създаваме я,
Коментари Харесай

Законите на кармата, които имат силата да променят коренно живота ви

В превод от санскрит думата „ карма “ значи деяние. Създаваме я, когато си взаимодействаме с околната среда.
Законите на кармата ръководят всичко, което се случва в нашия свят. Трябва да ги познаваме доста добре, с цел да можем да живеем в естетика със себе си и близките, да осъществяваме своя капацитет и да реализираме триумфи. Те ни оказват помощ да прекосяваме през живота не слепешком, а да вървим право към задачата.
Човек не може да избяга от последствията от своите дейности, само че ще страда единствено когато самичък сътвори нужните условия за това.
Кармата може да бъде или неприятна, или добра. Всичко зависи от нашите мисли, усеща, страсти и действия.

Кармата е еквивалентна на закона на Нютон, че всяко деяние си има противопоставяне.
Когато мислим, приказваме или действаме, ние предизвикваме мощ, която ще реагира по съответния метод. Тази връщаща се мощ може да бъде модифицирана, изменена или прекратена, само че множеството хора не съумяват да се избавят от действието й. Този закон за повода и следствието съществува не като наказване, а напълно в името на образованието или образованието.
Законът за повода и следствието е доста елементарен. Трябва да помните, че получавате това, което давате. Ако сте изпълнени с наслада и успокоение, споделете възприятията си с близките. Позитивите незабавно ще се върнат при вас!

Създаване
Не чакайте нещо положително да се случи в живота ви. Опитайте се да го създавате ден след ден. Така ще забележите, че сте почнали да притегляте позитивни неща и събития.
Приемане
Хубавите събития в живота ви могат да елементарно да бъдат сменени с неприятни. Ако желаете първите да бъдат повече, би трябвало единствено да следвате един елементарен принцип.

Приемайте с признателност всички житейски уроци, които ви изпраща провидението. Тяхната задача е да ви научат на нещо значимо. Не се спирайте на неприятното, а мислете за положителното.
Растеж
Допускате голяма неточност, когато се пробвате да контролирате хората към вас и да променяте света, който ви заобикаля. Запомнете нещо доста значимо: можете да измененията единствено себе си! Само вие решавате какво да пуснете в душата и сърцето си. Изберете пътя на напредъка и се пробвайте да не се отклонявате от него. Всеки ден се стремете да станете по-добри от през вчерашния ден. Променяйте в себе си това, което желаете да измененията.

Отговорност
Вие сте виновни за всичко, което се случва в живота ви. Няма потребност да обвинявате света и хората към вас, когато нещо се обърка.(
Ако ви се случват неприятни неща, не трябва да губите време в търсене на виновници. Вие самичък сте привлекли тези събития. Контролирайте живота си, вместо да трансферирате отговорността върху другите. Само по този метод ще постигнете това, за което мечтаете!
Свързаност
В нашия свят всичко е обвързвано. Законът на кармата споделя, че незначителни неща не съществуват. Трябва да завършвате всичко, с което се захващате. Трябва да отдавате значение на всяка минута, час, ден и година. Всички те въздействат на това, което ще се случи с вас в бъдеще.

Концентрация
Способността да се концентрирайте върху едно нещо е най-краткият път към духовната естетика. Всеки път, когато пробвате да се справите едновременно с куп задания, изпитвате безпокойствие.
С тези елементарни трикчета ще привлечете шанса и парите в живота си
Научете се да се фокусирате върху едно нещо и животът ви ще бъде доста по-прост и прелестен.

Тук и в този момент
Когато обезверено сте се вкопчили в предишното, се лишавате от настояще и бъдеще. Оставете навика да съжалявате за това, което в миналото сте правили или не сте създали, зад тила си. Кажете си, че предишното към този момент го няма и тръгнете самоуверено напред. Само тогава ще поемете по пътя на личностното израстване!
Уроците на живота
Ако не можете да се поучите от грешките си, неизбежно ги повтаряте още веднъж и още веднъж.

Когато взимате значими решения, не се тормозете да се доверявате на опита си. Той ще ви подскаже до какво ще докара избора ви.
Търпение и премия
Не се стремете да получите всичко едновременно. Успехът и просперитетът идват единствено при тези, които могат да чакат. Не се съмнявайте, че когато подобаващото време настъпи, заслужената премия ще ви откри.
Инфо: jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР