В предсказанията на американския ясновидец от първата половина на ХХ

...
В предсказанията на американския ясновидец от първата половина на ХХ
Коментари Харесай

Спящият пророк предсказа появата на нов лидер на Русия


В предсказанията на американския ясновидец от първата половина на ХХ век Едгар Кейси е намерено знамение за бъдещето на Русия. В едно от тях той показва човек, който ще стане новият водач на съветската страна, пише  " Труд ".

Кейси, прочут още като " спящият оракул ", прави всичките си предсказания в съня си, до момента в който неговите помощници записват думите му. В прогнозите за Русия Кейси декларира, че точно тя ще бъде предопределена да управлява възродената цивилизация на Земята, до момента в който Сибир ще стане център на възраждането на целия свят. Оттам, съгласно него, ще пристигна нов водач на Русия, а по-късно и на целия свят.

Както означи „ спящият оракул “, Русия ще има нов водач, който ще бъде чужд за никого и ще пристигна на власт ненадейно за всички. Къщата му е в южната част на Сибир, гласи пророчеството. Кейси също по този начин показва, че новият водач на Русия по-късно ще стане държател на света, носейки светлина и разцвет на всичко, което съществува на планетата.

„ Неговият разсъдък ще му разреши да овладее всички технологии, за които човешката раса е мечтала през цялото си битие, той ще сътвори неповторими нови машини, които ще разрешат на него и неговите сътрудници да станат фантастично мощни и мощни съвсем като богове, а интелектът му ще му разреши и неговите съратници да станат на практика безсмъртни... На него, на неговите потомци, на неговите съратници няма да им липсва нищо - нито чиста прясна вода, нито храна, нито облекла, нито сила, нито оръжия, за надеждната отбрана на всички тези богатства... Той ще сътвори просвета, учредена на положителното и справедливостта. Самият той и неговата нова раса ще основат центрове на нова просвета и нова софтуерна цивилизация по целия свят... Неговият дом и домът на новата му раса ще бъде в южната част на Сибир... ", гласи пророчеството на Кейси.

Едгар Кейси е роден през 1877 година в Съединени американски щати в фамилията на фермер. Той е създател на няколко хиляди къси отговора на огромно многообразие от въпроси, вариращи от диагнози и предписания за заболели до информация за аргументите за гибелта на цивилизациите. Той демонстрира първите си качества на деветгодишна възраст. Прави предсказанията си в изключително положение на транс, напомнящо сън. Мистикът умира на 67 години през 1945 година

По-рано бразилският оракул Жуселино Нобрега де Луз сподели, че до 2043 година популацията на света ще намалее с 80%. Според прогнозите му, повода за всеобщата гибел на хора ще бъде злополука. Той прибавя още, че човечеството евентуално ще предизвика единствено въпросния прелом. Много критици свързват това знамение с пандемията от ковид.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР