В предаването Лице в лице“ по бТВ Костадин Костадинов, каза

...
В предаването Лице в лице“ по бТВ Костадин Костадинов, каза
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Времето ще е достатъчно, за да се приеме бюджетът

В предаването „ Лице в лице “ по бТВ Костадин Костадинов, сподели че в никакъв случай не са се самообявявали за съпротива. „ Нито в този, нито в предходния парламент имаше ръководещи и съпротива. В предишния парламент ние три пъти успяхме да наложим обединявания към наши хрумвания. „ Възраждане “ съумя да образува болшинство в предходния парламент “.

Той акцентира, че президентът в действителност може да разтегне процедурата за мандатите, само че може и да подходи много по-бързо. „ И в двата случая времето ще е задоволително, с цел да се одобри бюджетът. До края на май няма проблем той да е подготвен, той е най-съществен “, сподели Костадинов.

" Парите по Плана за възобновяване няма по какъв начин да се изгубят ".

„ Парите от Плана за възобновяване ни се дават като отплата за вредите, които бяха нанесени на българската стопанска система вследствие на ограниченията, подхванати от българското държавно управление, в това число и по разпореждане от Брюксел. Това са пари, които на нас ни се дължат, за това, че изпълнявахме заповедите на Европейската комисия. Тези пари не идват абсолютно, макар, че вредите бяха нанесени абсолютно. Европейска комисия желае от нас корекции в избрани закони “, счита той.

Лидерът на „ Възраждане “ очерта вероятните разновидности за държавно управление.

Костадинов акцентира, че парите няма по какъв начин да се изгубят. " Този период е задоволително огромен, че даже и да има избори през юли ", добави той.

По думите му в проекта се планува закриване на 48% от мощностите още до края на идната година. „ Това е доста по-важно. Прехвърлянето на отговорността върху Народното събрание в този му тип е много безконтролно “, сподели той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР