В постройка към дома на кмета на Панагюрище Никола Белишки

...
В постройка към дома на кмета на Панагюрище Никола Белишки
Коментари Харесай

Разследват пожар в дома на кмета на Панагюрище - 112

В сграда към дома на кмета на Панагюрище Никола Белишки е избухнал пожар в четвъртък против петък през нощта.

Това удостовери градоначалника, който незабавно се обадил в Районната работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ в средногорския град. „ Благодаря им за бързата реакция “, добави Белишки. Пламъците са били обхванали стопанска сграда, покрита с интернитови плоскости, в която се съхранявали дърва за огрев. Вследствие на огъня са изгорели част от постройката и дървата в нея. 

На място са пристигнали и криминалисти от локалното Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи, които са създали оглед на мястото. На адреса живеят 6 души от семейството на Белишки и всички са оказали подпомагане на проверяващите. Проверява се версията за тенденциозен палеж.

Според кмета на община Панагюрище в продължение на 4 години фамилията му е подложено на закани, клюки и закани и никой от виновните институции не обръщал внимание. Синът на кмета-Иван Белишки, който е под поради закани към някогашния народен представител от Партия„ Възраждане “ Стоян Таслаков, е бил на адреса, за който е постановена мярката му.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР